Szerencsére a kiváló művész nem volt a helyszínen, csupán egy, a koncertjét reklámozó hirdetőoszlopnál volt az ütközés. Egy ember sérült meg, őt a mentők azonnal kórházba szállították.

Nem figyelt oda

Dél után nem sokkal egy Mazda 3 haladt a Nagykovácsi úton befelé, majd a Hűvösvölgyi út előtt, a MOL benzinkúthoz akart bekanyarodni, de nem foglalkozott azzal, hogy szemből érkezik egy Suzuki Swift, amely egyenesen akar továbbhaladni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A vétkes sofőrnek semmi baja nem lett

A Swift a Mazda bal elejébe rohant, majd megpördült, a Mazda pedig az út melletti füves területre ugratott, majd egy hirdetőoszlop mellé sodródott. Mindkét autóban csak a férfi sofőr tartózkodott, a Suzuki vezetője könnyebben sérült, őt kórházba szállították, az okozónak nem lett baja. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsokat.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ismét baj volt a Ferihegyi úton

Mint arról korábban beszámoltunk, ugyancsak karambol történt vasárnap délelőtt az egyik legveszélyesebb fővárosi útszakaszon, a Ferihegyi úton. A rendelkezésre álló adatok szerint a balesetben két ember megsérült. ​A balesettel érintett járművek forgalmi akadályt képeznek. Az érintett útszakaszt a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök lezárták. A katasztrófavédelem közlése szerint a Csévéző utca és a Billentyű utca közötti szakaszon történt a baleset. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tóba csúszott az autó

Esztergomnál pedig tóba csúszott egy autó. A vezető ki tudott szállni járművéből. Az esztergomi hivatásos tűzoltók csörlő segítségével vontatják majd ki az autót a tóból. Az nem derül ki a közlésből, hogy mi okozhatta a balesetet.

A totálkárosra tört autó

Alaposan behorpadt az eleje

Mága Zoltán mindent látott

A Suzuki is totálkáros lett

Az ütközés erejét mutatja, hogy milyen nagy területen szóródtak szét a szilánkok

(Cikkünkben használt képeinket a www.automentesbp.com készítette.)