Egyelőre nem tudni, mi okozta at ütközés . Országszerte több helyen is havazik, emellett sok helyen nedves az útburkolat. Volt, ahol egy oldalára borult autóhoz, máshol pedig árokba csúszott kocsihoz kellett mennie a tűzoltóknak.

Lezárták az útszakaszt

Január 22-én 11 óra 52 perc körül a 18. kerületében, a Ferihegyi Repülőtérre vezető út 20. szám előtt – zárt pályán – két autó ütközött össze, eddig tisztázatlan körülmények közt – írta oldalán a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ketten sérültek meg

A rendelkezésre álló adatok szerint a balesetben két ember megsérült. ​A balesettel érintett járművek forgalmi akadályt képeznek. Az érintett útszakaszt a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök lezárták. A katasztrófavédelem közlése szerint a Csévéző utca és a Billentyű utca közötti szakaszon történt a baleset.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Hatalmas a dugó a környéken

A műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a gépkocsikat. A mentők is megérkeztek a baleset helyszínére, ahol teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt. A környéken az autók lépésben araszolnak, ám a környező utcák egyelőre járhatónak tűnnek.

Térképen a karambol helyszíne

Budán is baleset történt

Nem csak itt, de országszerte rengeteg a baleset. Egymásba futott két személyautó Budapest II. kerületében, a Hűvösvölgyi út és a Nagykovácsi út elágazásánál. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki a balesethez, amely akadályozza a forgalmat. A helyszínen vannak a mentők is.

Szolnokon is teljes az útzár

Szolnokon két személyautó ütközött össze a Kertész utca és a 4-es főút csomópontjában. A város hivatásos tűzoltói végzik a műszaki mentést a balesetnél, amelyhez a mentők is kivonultak. A raj áramtalanította az egyik járművet. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Letért az útról, majd fának ütközött

Lesodródott az úttestről és fának ütközött egy személyautó a 82-es főút Bakonypéterd és Ravazd közötti szakaszán, az 50. kilométernél. Műszaki mentés céljából a pannonhalmi hivatásos és a veszprémvarsányi önkéntes tűzoltók vonultak ki a balesethez. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Kidőlt az oszlop

Árokba sodródott és villanyoszlopnak hajtott egy személyautó Öcsöd határában, a Deák Ferenc úton, azaz a 44-es főúton. Az oszlop kidőlt az ütközés következtében. A műszaki mentést végző kunszentmártoni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.

Az árokban kötött ki

Árokba sodródott egy személyautó Sümeg határában, a 84-es főút körforgalmában. Ketten utaztak a járműben, az egyiküket a mentők vizsgálják. A sümegi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. A baleset helyszínén a műszaki mentés idejére forgalomkorlátozás várható.

Felborult egy autó

Lesodródott az úttestről és egy bokros területen az oldalára borult egy személyautó Győrben, a Galántai utcában, azaz a 14-es főút belterületi szakaszán. A város hivatásos tűzoltói a kerekeire állították és átvizsgálták a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

(Kiemelt képünk illusztráció, forrás: police.hu.)