Hétfő délelőtt látványos baleset bénította meg Újbudán a Hengermalom út környékén a közlekedést. Egy Renault felborult, mert a sofőr elkapta a zebránál a kormányt.

Gyalogos a zebrán

A 11. kerületben a Budafoki úton haladt a kocsisor a Rákóczi híd felől a Hengermalom út irányába, amikor a Galambóc utcánál lévő gyalogátkelő helynél egy gyalogos szeretett volna átmenni a túloldalra. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Felborult autó

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Későn vette észre

A sor elején közlekedő Nissan és Suzuki lassított, hogy átengedje a gyalogost, a Nissan mögött a külső sávban érkező Renault Clio hölgy sofőrje viszont későn reagált.

Rendőrök a helyszínen

Oldalára borult

Elkapta a kormányt, a Nissan bal hátuljának ütközött, amitől a Clio a levegőbe emelkedett, majd az oldalára borulva nekicsúszott a Suzukinak.

A mentés idejére kitámasztották

Ablakon mászott ki

A Renault-ot vezető hölgy egyik ujja megsérült, de ki tudott mászni a roncsból a szélvédő kifeszitésével, utasa nem volt, a másik két autóban utazó két házaspár nem sérült meg a balesetben.

Nagy torlódás

A forgalmat a szembejövő oldalra terelték, óriási torlódás volt a Budafoki úton és a környékén. A Cliot a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság darus autómentőjének segítségével állították a kerekeire. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/Gombkötő Krisztián