A mentőegységek is ritkán látnak Dunakeszin olyan karambolsorozatot, mint ami szerda délelőtt történt az Észak-pesti agglomeráció legnagyobb városában. Egy Suzuki terepjáró sofőrje egy pillanatra elszenderedett és beindult az események láncolata.

Elaludt a sofőr

A Suzuki Vitara a Fő utcán haladt Dunakeszi központja felé, amikor a közeli benzinkúton dolgozó, éjszakai műszakból hazafelé tartó sofőr vélhetően elbóbiskolt a kormány mögött és megtörtént a baj. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tetejére borult a vétkes sofőr autója

Forrás: Keszi Channel

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nekicsapódott a parkoló autónak

A Fő utca 35. szám előtt a Suzuki jobbra letért az útról, keresztül hajtott a kerékpárúton, majd az úttal párhuzamosan parkoló KIA Ceed hátuljának csapódott és a tetejére borult. 

Összetörtek a parkoló autók is

Forrás: Keszi Channel

Kórházba vitték

A KIA az előtte merőlegesen parkoló Honda HR-V oldalába csapódott. A balesetet okozó férfi nem sérült meg súlyosan, ki tudott mászni a roncsból, és a járdán ülve várta a mentőket, de kórházba szállították. A Suzukit a Dunakeszi-Fót Aqua ÖTE tűzoltói drótkötél segítségével állították a kerekeire. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Leállt a forgalom a Fő utcán

Forrás: Keszi Channel

Összenyomódott autók a helyszínen

Forrás: Keszi Channel

Sok tűzoltó és rendőr érkezett

Forrás: Keszi Channel

Itt a videó arról, hogyan borították vissza a Suzukit

Forrás: Keszi Channel