Karbantartás miatt pótlóbusz jár a H6-os HÉV vonalán Dunaharaszti-külső és Szigetszentmiklós-Gyártelep között a hétvégén – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint szombaton és vasárnap a H6-os HÉV a Közvágóhíd és Dunaharaszti-külső, valamint a József Attila-telep és Tököl, illetve Ráckeve között közlekedik.
    

A József Attila-telep és Szigetszentmiklós-alsó megállókból Dunaharaszti felé utazóknak a HÉV-szerelvényekkel Szigetszentmiklós-Gyártelep irányába kell indulniuk, onnan pótlóbusszal lehet eljutni Dunaharaszti-külsőig.
    

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Szigetszentmiklós megállóhely térsége a Volánbusz járataival érhető el. Szigetszentmiklós, a József-Attila-telep és Szigetszentmiklós-alsó megállóhely térségéből a fővárosba a 38-as és a 238-as autóbuszokkal, valamint a 673-as, a 674-es és a 676-os Volán-autóbuszokkal is el lehet jutni – tették hozzá.