Durva baleset történt hétfő délelőtt a 9. kerületben. Egy Suzuki fékezés nélkül felhajtott egy járdaszigetre, majd nekicsapódott egy villanyoszlopnak.

Letért az útról

A BudaPestkörnyéke.hu hírportál információi szerint egy fiatal autóvezető igyekezett egyedül hétfő reggel a városközpont felé a 9. kerületben a Soroksári úton egy Suzuki Swifttel. A Koppány utcát elhagyva a vasúti felüljáró felé haladt, ahol az útpálya összeszűkül, ő viszont valamiért nem követte az út vonalvezetését. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Durván összetört a Suzuki

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Oszlopnak csapódott

Rosszul lett, vagy elaludt egy pillanatra, mindenesetre felhajtott az elválasztó járdaszigetre és nagy sebességgel, fékezés nélkül a jelzőtáblákat tartó fém oszlopnak csapódott.

Totálkáros autó

Kiszakadt a motortérből

A becsapódás olyan erejű volt, hogy a Swift jobb első lámpája a vasúti felüljáró alá, a járdára repült, az akkumulátor pedig kiszakadt a motortérből.

Még a tető is felgyűrődött

Súlyos sérülés

Bár a légzsák kinyílt, a sofőr így is súlyosan sérült és beszorult a roncsba, őt a fővárosi hivatásos tűzoltók a bal első és a bal hátsó ajtó, plusz a B oszlop levágásával, valamint a biztonsági öv elvágásával tudták kiemelni és átadni a mentőszolgálat munkatársainak, akik szirénázva szállították kórházba.

Nem fékezett

A portálunknak nyilatkozó szemtanú elmondása szerint a sofőr egyáltalán nem fékezett és nem is próbálta kikerülni az oszlopot, ő arra gondolt, hogy esetleg műszaki hiba okozta a balesetet, de valószínűbb, hogy a vezető hibájából történt.

Elterelték a forgalmat

A mentés és a helyszínelés ideje alatt a Tesco és a vasúti töltés közötti átvezető utat lezárta a Rendőrség, nem lehetett jobbra, a Gulácsi út felé elkanyarodni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK