Leálltak az OTP Bank egyes rendszerei, az internetes bankon keresztül sokan nem férnek hozzá a pénzükhöz. A fennakadásnak a milliárdos bankvezér, Csányi Sándor bizonyára nem örül.

Nem férnek hozzá a pénzükhöz

Az OTP Bank több szolgáltatása is leállt az elmúlt órákban. Többen is jelezték, hogy nem tudnak interneten bankolni, nem férnek hozzá a számlájukhoz. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A bank is tud a hibáról

A bank vezetése észlelte a hibát, hiszen az alább kommünikét tette közzé hivatalos oldalán. Tisztelt Ügyfeleink! Technikai okokból jelenleg több szolgáltatásunk sem elérhető. Nagy erőkkel dolgozunk a probléma mielőbbi megoldásán. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk. OTP Bank – írták.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Csalók jelentkeztek a bank nevében

Szeptemberben arról írtunk, hogy riadó-híradót fújt az OTP Bank. Arról tájékoztatták ma az ügyfeleiket, hogy a bank nevében sorra csapják be az embereket a rafkós csalók.

A pénz kellett nekik

Magukat az OTP Bank ügyintézőinek kiadva próbálták a rafkós adathalászok a gyanútlan ügyfelektől megszerezni banki adataikat, majd ezek segítségével a pénzüket – figyelmeztetett akkor a pénzintézet.

Ügyfelek bizalmába férkőznek

A bank arról tájékoztat szeptemberben a közösségi oldalán, hogy az adathalászat történhet sms-ben, emailen és egyre többször telefonon is. A bűnözők újabb és újabb történetekkel próbálnak az ügyfelek bizalmába férkőzni. A legújabb, hogy kriptovalutával kapcsolatos befektetést ajánlanak telefonon keresztül – írták. 

Kiosztották a milliárdos bankvezért

A bankvezérről augusztus végén írtunk legutóbb itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon. Akkor a kormánypárti publicista, Bayer Zsolt osztotta ki, amiért Csányi focimeccsre hívta az ellenzék két meghatározó politikusát, Karácsony Gergelyt és Fekete-Győr Andrást. Ide kapcsolódik: Karácsony Gergely miatt nekiment az OTP milliárdos elnökének, Csányi Sándornak a jobboldali megmondóember Bayer Zsolt

260 milliót lopott a milliárdostól

Ahogy azt az elsők között itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon megírtuk 260 millió forintot sikkasztott el az OTP egyik régióvezetője, F. Balázs, aki még az otthoni bevásárlást is a bank pénzéből intézte. 

Tetemes számla

A Csányi Sándor milliárdos bankvezért lehúzó 19 vádlott között menő borászok és luxuséttermek vezetői is vannak, akiknél a férfi a bank pénzén mulatozott, majd visszakérte a részét a kifizetett tetemes számlából. 

Belső vizsgálat során bukott le

Az OTP Bank szerkesztőségünknek küldött közleményében leszögezik: „F. Balázs sikkasztási ügyére az OTP Bank belső vizsgálata derített fényt, és a pénzintézet tett büntetőfeljelentést korábbi alkalmazottjával szemben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója – BPK-montázs