Segítségnyújtás nélkül lépett le a helyszínről egy BMW X5-ös terepjáró sofőrje, miután több piros lámpán áthaladva végül belehajtott egy szabályosan közlekedő Opelbe. A BMW sofőrje vélhetően drogozott vagy piás volt, mert az ütközés után inkább lelépett a helyszínről, nem segített, pedig az Opel sofőrjének kórházi ellátásra volt szüksége.

Száguldozó BMW

Súlyos baleset történt Kelenföldön, a Szerémi út és a Galvani utca jelzőlámpás csomópontjában vasárnap este háromnegyed 10 előtt pár perccel. Egy BMW X5 nagy sebességgel haladt a Rákóczi híd irányából a városból kifelé. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Durván összetört az Opel

Fotó: automentesbp.com

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Több piroson is áthajtott

Szemtanúk állítása szerint az X5-ös több piroson is áthajtott, ám a Galvani utcához érve véget ért a száguldás, ugyanis jobbról egy Opel Insignia sofőrje autójával a zöld jelzésen kikanyarodott balra, éppen akkor, amikor a BMW odaért. 

Kidőlt egy oszlop is

Fotó: automentesbp.com

Súlyosan megsérült a vétlen sofőr

A nagy erejű karambol következtében a BMW az elválasztó füves területre csúszott, az Opel pedig a Szerémi útra sodródott, felhajtott a járdára és kidöntött egy kandelábert. Az Opelben kirobbantak az oldalsó légzsákok, az autót vezető férfi mégis súlyosan megsérült, őt a szemtanúk és a járókelők segítették ki a roncsból, majd a mentők haladéktalanul kórházba szállították. 

Felgyűrődött a BMW eleje

Fotó: automentesbp.com

Lelépett a BMW sofőrje és utasa

Ezzel ellentétben a BMW vezetőjének és utasának komoly egészségügyi problémái nem igazán keletkeztek, ez abból is látszik, hogy a baleset után kiszálltak, majd segítségnyújtás nélkül elhagyták a helyszínt. 

Csúnya lett a BMW is

Fotó: automentesbp.com

Nagy erejű ütközés

Az Opel bal első futóműve a nagy erejű ütközés következtében kitört, de még a motorblokk is leszakadt. A sofőrnek így is nagy szerencséje volt, mert ha egy kicsit előbb ér a kereszteződésbe, az X5 pont a bal első ajtóba rohan, akkor pedig biztosan szükség lett a feszítővágóra is.

Leszakadt a lökhárító

Fotó: automentesbp.com

Bűnügyi technikusok érkeztek

A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltókat is riasztották, akik áramtalanították a roncsokat. A bűnügyi technikusi vizsgálat zajott sokáig, a vasárnap esti gyér forgalom egy sávon haladhatott a Szerémi úton. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: automentesbp.com