Elvesztette az uralmát a BMW-je felett egy sofőr kedden a 2. kerületben a Mecset utcában és a falnak csapódott. Közben a Budakeszi úton oszlopnak ütközött egy fekete Golf. Mindkét autó eleje csúnyán összetört.

Falnak csapódott BMW

Rosszul lett

A 2. kerületben a Mecset utcán, a szerpentin alján haladt kedden egy férfi BMW típusú gépjárművel a Margit híd felé, amikor valószínűleg rosszul lett, mert a jármű megingott kicsit, majd egyenesen tovább haladt a kanyarban. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Összetört az autó eleje

Kidöntött egy oszlopot

Felugratott a szemközti járdára, kidöntött néhány korlátot, egy jelzőtáblát, egy oszlopot, majd nagy sebesség a partfalnak rohant, közben odébb lökte a parkoló másik BMW-t.

Nem volt tiszta a tudata

A sofőr tudata nem lehetett teljesen tiszta, mert bár megsérült, de ellenállt a mentőknek, nehezen tudták csak kórházba szállítani. Nagy szerencse, hogy pont nem jött senki szemből hegynek felfelé, mert abból csúnya frontális karambol történhetett volna. Utas nem volt a BMW-ben, más nem sérült a balesetben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A vadveszélyre figyelmezetető tábla is kidőlt

Rendőrök irányították a forgalmat

Oszlopnak hajtott a Golf

Ahogy a képeken is látszik, villanyoszlopnak ütközött egy Golf szintén a 2. kerületben a Budakeszi úton. Az oszlop kidőlt. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére, ahova a mentőket is riasztották. Az érintett útszakaszon jelentős dugó alakult ki.

Csúnyán összetörött a Golf eleje

Fotók: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: Gombkötő Krisztián