A döbbenetes módon viselkedő férfi megpróbált bejutni egy diósdi házba, miután ez nem sikerült, megpróbálta betörni az ablakot, ezután beült a kerti jakuzziba, végül felmászott a tetőre és elkezdte ledobálni a cserepeket. Ekkor már a rendőrök is úton voltak, hogy elfogják a diósdi ámokfutót. Az esetről készült videót a cikkünk alján nézheted meg.

Bekattant férfi

Az Érd melletti Diósdon mindenki arról beszélt, hogy mit művelt a bekattant férfi. Az esetről az az édesanya írt a helyi csoportba, aki a kislányával együtt kénytelen volt átélni, hogy a férfi majdnem betört hozzájuk. Az anyuka így fogalmazott: 

Féltem, rettegtem

“11 éve lakom a városban, de most fordult elő velem először, hogy féltem, rettegtem” – kezdte posztját az asszony. Az eset idején kisebbik lánya és annak nagymamája, vagyis az asszony édesanyja volt otthon, ők telefonon hívták a történetet leíró anyukát. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Véres férfi dörömböl

“Éppen Tárnokon voltunk az állatorvosi rendelőben a nagyobbik lányommal és a kutyánkkal, amikor délelőtt 10 óra után hívott édesanyám, hogy egy véres, félmeztelen férfi dörömböl a bejárati ajtón, rugdossa, erőszakkal próbál bejutni hozzánk.” – írta az asszony.

Befeküdt a jakuzziba

Mivel a férfinek nem sikerült bejutnia az ajtón, vállal nekifutva az ablakon próbált bejutni. Ez sem volt elég, beszaladt a felső kertbe, és a teraszon befeküdt a jakuzziba, és pár percig magára húzva a takaróponyvát fürdőzött. Végül a tolóajtót verte, ütötte. Azonnal értesítették a rendőrséget. 

Fél egyedül a házban

“Nem kívánom senkinek azt az érzést, amit azokban a percekben kellett átélnie a kislányomnak és az édesanyámnak, magamról nem is beszélve, nem tudtam, mi fog várni otthont, mire hazaérek  – mondta az rtl.hu-nak az édesanya, aki elmesélte, az eset óta kislánya fél egyedül közlekedni a házban, és nem engedi, hogy nyitva legyen az erkélyajtó.

Cserepeket dobált

A rendbontó végül továbbállt, több kommentelő is odaírta a nő posztja alá, hogy látták az utcán félmeztelenül, fél pár cipőben. Amikor a rendőrök megérkeztek, a férfi felmászott egy ház tetejére, ahonnan cserepeket dobált le.

Diliházba való

Végül a tetőn át beesett a padlásra, ahol elfogták a rendőrök. A portál kereste a rendőrséget az üggyel kapcsolatban, a Pest megyei rendőrségtől azt írták, hogy „a büntetőeljárás rongálás gyanúja miatt folyamatban van, a férfi indítéka jelenleg nem ismert.” Nem kizárt, hogy a diósdi ámokfutó valójában egy bekattant, elmegyógyintézetbe való ember. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Itt a videó az esetről:

Kiemelt kép: részlet a fenti videóból