A linképítés bármilyen különösen is hangzik, nagyon is valóságos módszer, a virusmedia.hu legalábbis biztosan tudja, hogyan kell tökéletesen megvalósítani. A virusmedia.hu egy nagy múltra visszatekintő, méltán elismert keresőmarketing ügynökség, így amennyiben linképítéssel foglalkozó cég után kutatunk, szinte biztos, hogy előbb-utóbb rábukkanunk a nevükre.

De mi is tulajdonképpen a linképítés? 

A keresőoptimalizálás – vagyis azoknak a tevékenységeknek az összessége, amelyek azt célozzák, hogy adott weboldal minél előkelőbb helyet foglaljon el a kereső találati listáján –  on-site és off-site optimalizálásra bontható. Ez utóbbi (vagyis az oldalon kívül történő optimalizálás) lényegét adja a linképítés. Az erős, releváns külső linkek szerepe nem lebecsülendő, a keresőmotorok ugyanis igencsak szeretik őket. Bizony óriásit nyom a latban néhány az oldalra mutató külső link.

A linképítésnek van azonban néhány fontos szempontja, nem mindegy ugyanis, hogy milyen oldalra és milyen tartalomba ágyaznak be egy adott linket. Fontos, hogy látogatott, népszerű oldalak tartalmazzák és valóban értelmes szövegbe kerüljenek beépítésre. A szövegeknek természetesnek kell lennie (nem üres, Google robot által készített irománynak, netán fordításnak), megfelelő karakterszámmal kell rendelkeznie, továbbá az sem árt, ha az adott weboldallal azonos nyelvű site-ra kerül fel. A linképítés tehát korántsem gyerekjáték, szakértelem és kellő tudás szükséges hozzá. Nem lehet csak úgy mindenhová odadobált, innen-onnan összeszedett linkekkel eredményeket elérni. Tudatos, előre tervezett munka szükséges olyan szakemberek által, akik tisztában vannak a természetes linképítés módszereivel.

Ha azonban tapasztalt, felkészült, az algoritmus fejlesztéseket követő és ahhoz alkalmazkodó szakemberekkel végeztetjük el a linképítést, a hatások mérhetőek lesznek. Amennyiben szakértői munkára és pozitív eredeményekre vágyunk, illetve szeretnénk a linképítést a maximumra emelni, forduljunk ezzel foglalkozó ügynökséghez, így a virusmedia.hu csapatához.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének egyik legismertebb hírportálján, amely a forgalmas napokon már Magyarország legolvasottabb 15 top hírportáljának elit klubjában van, akkor kattintson ide!