Kedden is sokan elkéstek az iskolából és a munkahelyükről, mert nem fértek fel az elővárosi járatokra. Ma a Dunaharasztiból ingázók maradtak le a vonatról. A Facebookon dühöngenek az utasok.

Hirdessen az agglomerációban! A BudaPestkörnyéke.hu segítségével 90 településen azonnal láthatóvá tesszük olcsón a hirdetését. Klikk ide!

Több szülő is arról panaszkodott kedden reggel, hogy ismét késnek a gyerekek az iskolából, mert az egyik reggeli járat csak 1 kocsiegységgel közlekedett, így sokan a peronról nézték végig, ahogyan elmegy a vonatuk.

Volt olyan utas, aki azt írta, hogy Soroksáron is sokan lemaradtak, mert annyira telített volt a járat.

Az agglomeráció Dél-pesti részén élőknek fogy a türelmük: szerintük az MO-ás állandó dugói miatt sem autóval, sem HÉV-vel, sem vonattal nem tudnak időre beérni a munkahelyükre. Annak van szerencséje, akinek rugalmas a főnöke és megérti a késés okait.

Közben ma reggel a Szolnokról Budapestre közlekedő vonat áramszedője törött le. Ezen a vonalon 40 percet késett a vonat.

A MÁV Facebook oldalán arról panaszkodnak a Szolnok irányából közlekedők, hogy a sínek között kellett átmászniuk a pótszerelvényre, ahol alig volt állóhely.

Tegnap írtunk arról, hogy tüntetést szerveznek a MÁV ellen. A részleteket itt tudod elérni.

Kiemelt kép: Facebook (köszönjük a posztolónak, hogy fotójával segíti a hiteles tájékoztatást)