A 7. kerületben szépen lassan elkezdett kisajátítani egy parkolót magának a Főtaxi egyik járművének tulajdonosa. Pár napja át is festette a parkolót zöldre, most épp egy hamis táblát tett ki, veszélyesen kivezetve az áramot hálózati dugaljra, miközben tőle 5 méterre van kifejezetten elektromos autó töltő.

Rafkós taxis

A fifikás pesti taxis úgy döntött, hogy nem kell neki a kiépített, hivatalos elektromos autó töltő, inkább a lakásából az ablakon keresztül kivezeti a 220 voltos kábelt. A szabálytalanul a járdán átvezetett kábel nem volt elég, még egy privát parkolót is felfestett magának a rafkós taxis. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Saját parkolót festett fel zöld vonalakkal

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A közterületfelügyelőnek nem tűnt fel?

Az önkormányzatnál bizonyára nem tudnak a taxis akciójáról, hiszen ezt így nem engedélyezték volna, ugyanakkor a helyi közterület felügyelőknek tudnia kell arról, hogy mi zajlik a hozzá tartozó utcában. A taxis láthatóan hosszútávra rendezkedett be, hiszen a járdán átvezetett kábelre, takarót tett, nehogy összetapossák az emberek.

Szabálytalan kábelezés

Főtaxinál is meglepődnének

Az autó a Főtaxi hálózatába tartozik, vélhetően ott sem hallottak még arról, hogy egyik kollégájuk ennyire szabálytalanul oldja meg az autójának a töltését, a sufnituninggal pedig rombolja a cég hírnevét.

Veszélyes példa

Az utcára privát parkolót felfestő taxis a közterület önkényes kisajátításáért sok százezres bírságot kaphat, a szabálytalan töltés miatt pedig szintén bírságra számíthat – persze csak akkor, ha valaki a 7. kerületi önkormányzatnál komolyan veszi az ügyet. Ha nem így tesznek, szép lassan megjelennek majd a hasonló privát parkolóhelyek, a mindenkit hülyének néző autósok és az életveszélyes sufnituning töltőállomások. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók forrása: Reddit