Egy kisteherautó beltere korlátozott méretű, éppen ezért érdemes annak minden négyzetcentiméterét maximálisan kihasználni. Előre legyártott polcrendszerekkel erre csak korlátozottan van lehetőség.

A Sortimo 3D konfigurátorával viszont lehetőség van úgy kialakítani a járműberendezést, hogy tökéletesen illeszkedjen az állványrendszer a raktér sajátosságaihoz. Az online konfigurálás kényelmesen elvégezhető minden népszerű böngészőből, azaz nem kell letölteni hozzá semmilyen programot. A konfigurátor jól működik a Google Chrome, a Safari és a Firefox böngészőkből is.

Legyen olyan a raktér, amilyennek megálmodta!

Amennyiben igénybe veszi a Sortimo háromdimenziós konfigurátorát, akkor teljesen a saját elképzelései szerint alakíthatja ki haszonjárműve rakterét. Nem kell kompromisszumokat kötnie, kívánságainak megfelelően konfigurálhatja az állványrendszert.

Amennyiben segítségre volna szüksége, akkor igénybe veheti a mySortimo Smart Assistant funkciót. A javaslat alapján lehetőség van a további módosításra, egyéni igényeknek megfelelő polcrendszer kialakítására.

A Sortimo szaktanácsadója készséggel áll rendelkezésére akár személyes egyeztetésre, akár távirányítású megoldásra van szüksége. A konfiguráció menthető, így később is vissza lehet térni a folytatásához.

Az online konfiguráció menete

A járműberendezés online történő konfigurációjának első lépéseként a padló és a fal kiválasztására kell sort keríteni. Ezt követően következhet az SR5 állvány kiválasztása a bal valamint a jobb oldalon. Nincs oka az aggodalomra, hiszen az SR5 összeállítása egyáltalán nem nehéz. A Drag&Drop rendszer gördülékeny konfigurálást tesz lehetővé.

A felszerelés függvényében válassza az igényeinek leginkább megfelelő polcokat! Megadhatja a kofferek és boxx-ok elhelyezését, valamint kiválaszthatja a szükséges tartozékokat is.

Nem kell sokat vacakolni

A Sortimo online konfigurátora könnyen használható, és gyorsan ki lehet alakítani a végleges járműberendezést a segítségével. Mindössze néhány egyszerű lépést kell végrehajtani, és három dimenzióban láthatóvá válik az egyéni igényeknek leginkább megfelelő polcrendszer, amellyel úrrá lehet lenni a káoszon.

Mindössze öt lépés vezet a kezdetektől a befejezésig. Ennyi lépéssel el lehet jutni a raktér koncepciójának meghatározásától egészen a tartozékok kiválasztásáig. Az SR5 állványt teljes mértékig a saját elképzelései szerint alakíthatja. A mySortimo Assistant konfigurátor ad ugyan egy ajánlást a jármű kiválasztását követően, de nem kötelező ehhez ragaszkodni, nyugodtan eltérhet tőle.

Jó hír, hogy az anyagiak tekintetében nincsenek kellemetlen meglepetések, nem várt extra költségek. A konfigurátor ugyanis rendkívül transzparens e tekintetben is, hiszen folyamatosan lehet látni a költségeket, amelyek tartalmazzák a szerelés díját is.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: sortimo-jarmuberendezes.hu

Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.