Abdullah Hameed Talal augusztus elején írt alá az egyik első osztályú horvát klubhoz. A napokban Budapestről indult el a csapatához, de oda már nem érkezett meg. A klubja és már a budapesti rendőrök is keresik.

Eltűnt focista

Eltűnt Budapesten egy 27 éves svéd–iraki futballista, Abdullah Hameed Talal – írja a police.hu. A XIII. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Abdullah Hameed Talal eltűnése ügyében.

Budapesti otthonából eltávozott

A rendelkezésre álló adatok szerint a 27 éves férfi augusztus 21-ét követően 13. kerületi otthonából ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A személyleírás

A rendőrök tudatták, hogy Abdullah Hameed Talal körülbelül 171 centiméter magas, rövid fekete hajú, barna bőrű. Azt kérik, hogy aki információval rendelkezik a tartózkodási helyéről, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es telefontanú zöldszámon, vagy a díjmentesen hívható 112-es segélyhívó számon.

Horvát klubban játszik

A Telex a rendőrségi felhívás kapcsán arról ír, hogy Abdullah Hameed Talal augusztus 10-én, szabadon igazolható játékosként írt alá az egyik első osztályú horvát klubhoz, a HNK Goricához.

Útközben nyoma veszett

Miután a labdarúgó eltűnt, a csapat is keresni kezdte. A Facebook-oldalukon ők is megosztották, hogy augusztus 21-én, hétfőn utazott el Budapestről Velika Goricába, de útközben nyoma veszett.

Segítséget kérnek

„Az eltűnést jelentették a magyar rendőrségnek, a család és a HNK Gorica is azt kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik Hameeddel kapcsolatban, forduljon a legközelebbi rendőrkapitánysághoz vagy a klubhoz”, írták.

Porschéjával együtt tűnt el

A posztból azt is megtudhattuk, hogy az eltűnt focista egy svéd rendszámú fehér Porsche Taycant vezetett. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Magyarországon is játszott

A játékos egyébként a Magyar Labdarúgó Szövetség adatbázisában is szerepel, hiszen játszott például az alsóbb osztályú Inter CDF-ben, az Unionéban, a TFSE-ben, valamint a Honvéd és a Zalaegerszeg tartalékcsapataiban is. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: az eltűnt labdarúgó – fotó: police.hu