A Jós utcai társasház hetedik emeletén megtámadott a rabló egy idős aszzonyt és el akarta venni a táskáját. A hölgy nem adta könnyen magát, üvöltözni kezdett, mire a férfi megijedt és lelépett. Ennek ellenére rablás kísérlet miatt keresik a képen látható férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 3. kerületi Rendőrkapitánysága rablás bűntett kísérlet miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. február 22-én 19 óra 30 perc körül Budapest 3. kerületében, egy Jós utcai társasház hetedik emeletén egy férfi megtámadott egy idős nőt és megpróbálta elvenni a táskáját.

A nő segítségért kiabált, amire a férfi zsákmány nélkül elmenekült. A feltételezett elkövetőről felvétel készült, ez látható a kiemelt képünkön.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. 

Kiemelt kép forrása: rendőrség