Drámai pillanatok történtek péntek este a 15. kerületben. Egy férfi még a zárás előtt oda akart érni a cukrászdába egy születésnapi tortáért, ezért áthajtott a piroson. Nagy karambol lett, a helyszínre érkező felesége pedig sírógörcsöt kapott.

Születésnapi tortáért ment

A BudaPestkörnyéke.hu hírportál információi szerint egy 3-as BMW kupét vezető fiatalember igyekezett péntek este a 15. kerületben a Drégelyvár utcán a Szentmihályi út felé, ugyanis még zárás előtt oda szeretett volna a cukrászdába, ahol egy, az édesapja szombati születésnapjára rendelt torta várta. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csúnyán összetört a BMW

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Pirosra váltott a lámpa

A BMW-s annyira sietett, hogy a Késmárk utcánál éppen tilosra váltó jelzőlámpát is figyelmen kívül hagyta, így a kereszteződésbe balról, az Apolló utca felől piros-sárga jelzésnél behajtó Ford Mondeo kombi fékezés nélkül a bal oldalába rohant.

Teljesen összetört a BMW oldala

Totálkáros autók

A járművek irányíthatatlanul a Késmárk utca két oldala között elterülő fás területre sodródtak, a kiflire hajlott BMW nagy szerencsével éppen elhaladt két öles fa között, a Ford viszont megpördült és egy platánfának ütközött. Mindkét autó totálkárosra tört, a BMW-nek még a benzintankja is leszakadt a nagy erejű becsapódás hatására.

Korábban is volt balesete

A balesetet okozó sofőr három hónappal ezelőtt már vétlen, de súlyos sérültje volt egy másik balesetnek, nemrégiben gyógyult fel azokból a sérülésekből. Használta a biztonsági övét, szerencséjére nem is szorult be a roncsba, de az oldalában érzett fájdalmak miatt a mentők kórházba szállították, ahol végül a röntgen vizsgálat megállapította, hogy egy bordája eltört.

A Ford eleje is nagyon összetört

Kirobbant légzsák

A Fordot vezető középkorú sofőr szintén be volt kötve, őt a kirobbanó első légzsák megütötte kissé, de saját felelősségére a helyszínen maradt.

Rosszul lett a feleség

A BMW a fiatalember feleségének a tulajdonában volt, őt a helyszínre érkezve a rosszullét kerülgette, látván, hogy mi maradt az autójából, illetve hogy a férje újból karambolozott és megint megsérült. A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltók is kivonultak, de végül nem kellett beavatkozniuk, áramtalanítást sem végeztek a két autón. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Képek: BudaPestkörnyéke.hu/GK