A budaörsi rendőrök elfogták azt a szigetszentmiklósi nőt, aki a gyanú szerint két férfit fosztott ki az elmúlt időszakban közös italozást követően.

A nyomozás adatai szerint a 27 éves nő 2018. szeptember 18-án egy internetes társkereső oldalon magát Krisztina néven hirdetve megismerkedett egy férfival. Viktória aznap este Budapesten találkozott a 35 éves férfival, akivel olyan italt itatott meg, amitől öntudatlan állapotba került, majd ezt kihasználva a nő eltulajdonította mobiltelefonját és ezüst nyakláncát.

Havonta 300 ezer alkalommal olvassák el a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál cikkeit. Építsd a vállalkozásod az olvasóink erejével! Klikk ide!

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Egy másik férfit is kirabolt

Ezt követően a szigetszentmiklósi nő 2018. szeptember 19-én egy szintén internetes társkereső oldalon megismerkedett egy budaörsi férfival. A gyanúsított aznap este felment a sértett lakására, ahol alkoholt fogyasztottak, majd miután a férfi elaludt a nő a házból eltulajdonította a pénztárcáját a benne lévő személyes iratokkal és készpénzzel, valamint a sértett arany nyakláncát.

Az esetekről a sértettek feljelentést tettek a rendőrségen. A rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés alapján azonosították a bűncselekmények feltételezett elkövetőjét, akit 2018. október 3-án egy budapesti szórakozóhelyen elfogtak, majd a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók a 27 éves nőt gyanúsítottként kihallgatták majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A Budaörsi Rendőrkapitányság a 27 éves nő ellen kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást, amelynek során várják azon sértettek jelentkezését, akik sérelmére a közelmúltban hasonló módon követtek el bűncselekményt.

A szélhámos nő elfogását az alábbi videón lehet megnézni:

Kiemelt kép: illusztráció