A medence vízkezelése kritikus kérdés, amely sokakat elrettent, amikor saját kerti medence telepítésén gondolkodnak, pedig kis odafigyeléssel, megfelelő vegyszerek használatával könnyen megoldható.

Minden medencetulajdonos kristálytiszta vízről álmodozik, ám ennek érdekében kiemelt figyelmet kell fordítani a rendszeres vízkezelésre, el kell távolítani a szennyeződéseket. Van néhány alapszabály, amit be kell tartani a siker érdekében, azonban ezek egyike sem olyan bonyolult, hogy gondot okozhatna, főleg nem akkor, ha a medence fedésére a Poliking által gyártott professzionális tetőt alkalmazunk.

Egy igazi élmény a kertben

Egy saját kerti medence sokak álma, hiszen lehetővé teszi, hogy amikor csak kedvünk szottyan, akár késő este is ússzunk egyet vagy mártózzunk, és mindezt az otthonunkban, utazás és tömeg nélkül.

A süllyesztett medencék a kertek díszei, dekoratív elemei, amelyek praktikusan illeszkednek annak stílusához. Telepítésük komoly összegbe kerül, cserébe valódi luxust, élvezetes kikapcsolódást kínálnak. 

Ahhoz, hogy tiszta és egészséges maradjon a vizük, rendszeres karbantartást igényelnek. A vízkezelés magába foglalja a kémhatás beállítását, a fertőtlenítést, az algamentesítést, a vízkőtelenítést, valamint a pelyhesítést. Különböző vegyszerek segítségével mi magunk is könnyen elvégezhetjük, de ha időt és pénzt szeretnénk spórolni, valamint egyéb előnyöket élvezni, fedjük be elegáns polikarbonát medencetetővel!

Miért jó választás a medencefedés?

Új medencék ma már nem épülnek megfelelő és stílusos medencefedés nélkül, ugyanis a hazai éghajlati viszonyok között a kihasználtság érdekében mindenképp szükség van ezekre a szerkezetekre. A gyártási technológia lehetővé teszi azt is, hogy utólag fejeljük meg a korábbi építésű, bármilyen méretű és alakú kültéri medencét polikarbonát tetővel. 

Amennyiben rászánjuk magunkat a beruházásra, hamar tapasztalni fogjuk az előnyeit. A medencefedés ugyanis távol tartja a szennyeződéseket, gátolja az algásodást, ezáltal nemcsak sziszifuszi munkától kímélhetjük meg magunkat, hanem a vízkezeléshez kevesebb vegyszerre lesz szükség, a téliesítés is szükségtelenné válik. Csökkenti az éjszakai párolgást, a napsugarak begyűjtése révén növeli és megtartja a kellemes vízhőmérsékletet, ezáltal meghosszabbítja a fürdési szezont.

A tető miatt a medence kevésbé van kitéve az időjárás viszontagságainak, ami növeli a várható élettartamát. 

Személyre szabott megjelenés

Ahány ház, annyi szokás, és ahány medence, annyiféle fedés. Ízlésünknek, igényeinknek megfelelően többféle típusú tető közül választhatunk. Modern környezetbe a szögletes, más stílusú épületekhez és kertekbe a klasszikus, íves fedések javasoltak. Ezeken belül számtalan variációban rendelhetők, különböző magasságokkal, szimmetrikus vagy aszimmetrikus kialakítással, egyedi szekciófelosztással.

Szabadulj meg a medencekarbantartás nyűgétől, válassz dekoratív polikarbonát medencefedést!

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő a poliking.hu oldalt működtető cég. Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak.