Az Operettszínház Dunakeszin élő két művésze, Polyák Lilla és Gömöri András Máté titokban összeházasodtak. Erre utal a színésznő és 16 évvel fiatalabb színész kollégájának esküvői fotója, melyet a Facebook oldalára tett ki.

Polyák Lilla 2016 márciusában beszélt először arról, hogy beleszeretett Gömöri András Mátéba. Eleinte sokan le akarták őket beszélni arról, hogy együtt legyenek, de mára kiderült, jól összeillenek.

A 25 éves színész 2017 áprilisában stílusosan Lillafüreden kérte meg a 42 éves színésznő kezét, és nem titkolták, az esküvővel sem szeretnének sokáig várni.

Gömöri András Máté friss posztjából látszik, hogy nem is vártak sokáig, most hivatalosan is összekötötték az életüket.

Az agglomeráció egyik feléről a másikra

Lilla évekig Pátyon lakott, nemrég költözött el a dél-budai településről az észak-pesti agglomerációba, Dunakeszire. A családi házuk medencéjében lubickoló sztárokról több kép is megjelent a bulvársajtóban.

A Story magazin úgy tudja az agglomeráció legifjabb sztárpárosa már el is utazott nászútra. Biztosak vagyunk abban, hogy hamarosan hallunk felőlük.

Gömöri András Mátét legutóbb a TV2 Élménytúra – Nagyon Magyarország! című műsorában lehetett látni. Az alábbi videóban tudod megnézni az egyik adást.