Azonosította a szlovák és a magyar rendőrség a pilisi erdőben elásott, 2018 nyarán megtalált emberek gyilkosait. A helyi házaspárt már jóval korábban gyilkolhatták meg.

2018-ban a BudaPestkörnyeke.hu is megírta, hogy egy helyi házaspár maradványait találták meg Pilisszentivánon, az egyik kirándulóhely közelében. Az áldozatokat már sokkal korábban brutálisan meggyilkolhatták, mert testük fel volt darabolva, maradványaik pedig már mumifikálódtak.

A feldarabolt holttesteket mésszel bekenték, zacskóba rakták és így ásták el őket. Egy korábban megszólaló igazságügyi orvosszakértő szerint a mésszel valójában konzerválták a holttesteket, ezzel pedig megkönnyítette az azonosítást, bár megnehezíthette a gyilkosság idejének meghatározását.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit itt tudod elérni.

A településen azt beszélték, hogy a párral tartozásai miatt végezhettek. A gyilkosság részleteit ide kattintva tudod elolvasni.

Most egy magyar és egy szlovák állampolgárt gyanúsítanak a kettős gyilkossággal. Előbbi már egy másik ügy miatt régebb óta fogva van, a felvidéki férfire pedig a napokban csapott le a hatóság – írja a pestisracok.hu.  

Jurik Patrik, a szlovák országos rendőr-főkapitányság nemzeti bűnüldözési ügynökségének igazgató-helyettese és Vasilko Peter r. őrnagy, valamint Petőfi Attila, a Készenléti Rendőrség kiemelt ügyeket felderítő főosztályának vezetője holnap péntek számolnak be a részletekről. A sajtótájékoztatóról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámol majd.

Kiemelt kép: helyszínelés a pilisszentiváni erdőben – Forrás: police.hu