Az M0-áson az M5-ös felé vezető oldalon, a 14-es km-nél egy defektes kamion áll a külső sávon, emiatt több kilométeres dugó alakult ki a környéken, nem érdemes ezen a szakaszon felmenni az M0-ásra.

Kiváló lehetőség az agglomeráció hírportáljánál! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a kimagasló jutalékod! Folyamatos a belépés, a részletekért kattints ide!

Az alábbi aktuális térképen is látszik, hogy csütörtök reggel nyolckor a déli agglomerációs településekről szinte lehetetlen időben bejutni a fővárosba. Minden bevezetőút piros, vagyis áll, vagy araszol rajta a forgalom.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Ha az alábbi térképre pillantunk, az északi agglomerációban sem sokkal jobb a helyzet, onnét is lassú a bejutás a városba, viszont az M0-ás északon jelenleg jól járható.

A Hárosi Duna-hídtól közel az Annahegyi pihenőig csak araszolnak a járművek, akár 1 órával is hosszabb lehet a menetidő.

M1-es felé vezető oldalon az M51-es autóúti csomóponttól ugyancsak lassulásra készüljenek, ott pár perc az átjutás.

Erős a forgalom az M3-as autópályán a Budapest felé vezető oldalon a mogyoródi szakaszon, valamint az M0-s autóúti csomóponttól befelé telítettek a sávok.

Szintén sokan haladnak az M2-es autóúton Sződliget és Göd között, a 10-es főúton a solymári körforgalomtól befelé, a 31-es főúton Mende és Sülysáp között, az 51-es főúton az M0-s autóúti csomópont előtt – áll az Útinform friss jelentésében.

Kiemelt kép: Illusztráció, az M1-M7 bevezetőn készült – Fotó: BPK