Nagy a torlódás az M0-ás déli szektorában, aki ide bekeveredik, sokára fog hazaérni. A hétvégén nem lesz túl jó idő, mégis tömegek indultak a Balatonra, erős a forgalom az M7-esen.

Erős a járműmozgás az M0-s autóút déli terelt szakaszán, mindkét irányban. Az M1-es autópálya felé, Halászteleknél torpan meg a kocsisor, az ellenkező, M5-ös autópálya felé vezető oldalon Nagytéténynél tapasztalható lassulás. Lassabb haladásra kell készülni, az M3-as autópálya kivezető szakaszán, a 10-es főúton az ürömi körforgalomnál és a 11-es főúton Budakalász és Szentendre között.

Sokan közlekednek az M7-es autópályán, a Balaton irányába. Budapest határától Martonvásárig telített sávokon haladnak az autósok. Ugyanebben az irányban, Baracska térségében, a 36-os km-nél baleset történt. Sávzárásra és torlódásra kell számítani! 20-25 perc a plusz menetidő.

A 10-es főúton, Piliscsaba belterületén, a 28-as km-nél két személyautó karambolozott. Teljes útzár van érvényben, a forgalom a főúttal párhuzamos szervizúton halad.

Az 51-es főút és az 510-es főút kereszteződésénél, Szigethalom térségében két személyautó ütközött össze. Forgalomkorlátozásra és torlódásra számíthatnak.

Kiemelt kép: illusztráció