Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Tóth Gabi belefogyott a stresszbe: az énekesnő retteg, hogy nem tudják majd fizetni a lakáshitelt

Belefogyott a stresszbe Tóth Gabi! Az énekesnő az utóbbi időszakban 6 kilótól szabadult meg, de nem azért, mert annyira fogyni akart volna, hanem azért, mert sokat aggodalmaskodik mostanában.

Szentendrére költöznek

Tóth Gabiék korábban úgy döntöttek végleg vidékre költöznek, Szentendrén vettek maguknak házat – információk szerint Szentendre elegánsabb részén, Pismányon áll az új otthonuk -, azonban, amíg birtokba vehetik az új otthonukat még hátra van jó pár dolog. Emiatt az énekesnő már hetek óta nagyon stresszes, a mindennapjai pedig elég zsúfoltak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Aggódik a lakáshitel miatt

A Story magazinnak elárulta, mentálisan nagyon megterhelte a felújítási időszak, pláne, mert szinte mindent egyedül csinált, addig, amíg a férje, Krausz Gábor forgatott. Sőt, anyagi problémákkal is szembe kell nézniük, Gabi pedig attól tart, nem tudják majd fizetni a lakáshitelt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Majd fürdenek lavórban

Ha más nem, még a földön alszunk majd, és lavórban fürdünk, de ott leszünk együtt, és ezzel egy gyermekkori álmom válik valóra” – magyarázta a lapnak Gabi, aki kiemelte, kicsit beijedt az első hitel felelősségétől, ugyanis néha bizonytalannak tartja a szakmáját, a zeneiparban való tevékenykedést.

Belefogyott

Amikor ebbe úgy igazán belegondolok, gyorsan le is dobok magamról egy kilót. Ennek alapján eddig hatszor gondoltam bele, mert annyit stresszeltem le magamról az elmúlt pár hétben” – árulta el az énekesnő.

„Számíthatnak ránk!”

Ahogy írtunk róla, a sztárcsalád Szentendrére költözése megosztotta a kommentelőket, de Tóth Gabi kedves sorokkal vette elejét az adok-kapoknak. „Nagyon köszönjük a sok kedves kommentet. Kislányunk gyönyörű környezetben élhet és ez nekünk a legfontosabb!”

Fontos a vidéki közeg

„Fontos, hogy szerető közösségben, vidéki légkörben nőhessen fel. Üdvözlünk mindenkit és ha bármiben tudunk segíteni, akkor számíthatnak ránk idősek, fiatalok egyaránt a környéken, mert akik ismernek minket azok tudják, hogy milyenek vagyunk valójában” – írta Tóth Gabi az egyik helyi közösségi csoportban.

Bárhol éltek, jó volt a viszony a szomszédokkal

„Amíg itt lakott, úgy vonult, mint egy királynő! Köszönni se tudott” – írta egy hozzászóló, amire hamarosan meg is érkezett a válasz az énekesnőtől: „Ez egy hamis információ:) bárhol éltünk, mindig nagyon jó viszonyban voltunk a környékbeliekkel és számíthattak ránk:) most sem lesz másképp:)”

Zsűrizés a TV2 műsoraiban

Tóth Gabit és Krausz Gábort Magyarország többsége elsősorban a TV2 képernyőjéről ismerheti, mivel mindketten ezen a csatornán szerepelnek a képernyőn. Gabi a Sztárban sztár leszek!-ben zsűrizett, míg Gábor a Séfek séfében dolgozott azon, hogy valamelyik csapatában szereplő versenyző megnyerje végre a műsort. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tóth Gabi – Forrás: archív

Exit mobile version