Mihamarabb szeretne beilleszkedni a szentendrei közösségbe Tóth Gabi és családja. Az énekesnő férje, Krausz Gábor az elmúlt hétvégén leplezte le, hova költöznek, párja pedig az egyik Facebook-csoportban jelezte, hogy mindenben számíthatnak rájuk a helyiek.

Fény derült a titokra

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról a hétvégén, hogy kiderült, melyik városba költözött el Tóth Gabi és a családja. Krausz Gábor az új otthonukból már be is jelentkezett kedvesével a világhálón. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megvan az új otthon!

Úgy tűnik, sikerült bevonzania a vágyait, ugyanis nem akárhonnan jelentkezett be: az énekesnő már az új otthonuk kertjében állt, illetve néhány részletet megmutatott a házukból.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Szentendre a városuk

Vasárnap már arra is fény derült, pontosan hol kezdenek új életet. Férje, Krausz Gábor egy közös fotót osztott meg, ahol a helyszínt is jelölte, ez pedig nem más, mint Szentendre.

Az első saját otthon

csalad.hu-n blogot vezető Tóth Gabi most Felnőtté válás címmel osztotta meg legújabb bejegyzését, amiben első saját otthonáról is írt, amit hitelből finanszírozott.

Hitelből finanszírozták

„Megvettük életünk első közös otthonát a Krauszommal. Már nem bérlemény, nem másnak fizetek, hanem a banknak, de legalább ez már a miénk lesz. Mi alakítjuk, rendezgetjük, bár még inkább abban a fázisban van, hogy bontjuk atomjaira, hogy azután újra összerakhassuk” – írta az énekesnő.

Valóra vált álom

„Őszintén nem látom még, hogy ebből az állapotból hogyan lesz pár hét múlva költözés, de muszáj, hogy legyen. Úgyhogy, ha más nem, még a földön alszunk majd és lavórban fürdünk, de ott leszünk együtt, és ezzel egy gyermekkori álmom válik valóra. Még el sem hiszem, hogy megtörtént!” – írta az énekesnő, aki Instagramon egy képet is megosztott a felújításra váró ház teraszáról. 

Hatalmas felelősség

„Életem első saját otthona, első saját hitele, első ilyen hatalmas felelőssége, és első házátalakítása, hamarosan első óvodai beszoktatása. Bevallom, picit betojtam, hogy képes leszek-e végigcsinálni, pláne, hogy a hiedelemmel ellentétben a mi szakmánk azért elég bizonytalan, de legalábbis ciklikus” – szemlézte az énekesnő friss blogbejegyzését a 24.hu.

Zsűrizés a TV2 műsoraiban

Tóth Gabit és Krausz Gábort Magyarország többsége elsősorban a TV2 képernyőjéről ismerheti, mivel mindketten ezen a csatornán szerepelnek a képernyőn. Gabi a Sztárban sztár leszek!-ben zsűrizett, míg Gábor a Séfek séfében dolgozott azon, hogy valamelyik csapatában szereplő versenyző megnyerje végre a műsort.

„Számíthatnak ránk!”

A sztárcsalád Szentendrére költözése megosztotta a kommentelőket, de Tóth Gabi kedves sorokkal vette elejét az adok-kapoknak. „Nagyon köszönjük a sok kedves kommentet. Kislányunk gyönyörű környezetben élhet és ez nekünk a legfontosabb! Fontos, hogy szerető közösségben, vidéki légkörben nőhessen fel. Üdvözlünk mindenkit és ha bármiben tudunk segíteni, akkor számíthatnak ránk idősek, fiatalok egyaránt a környéken, mert akik ismernek minket azok tudják, hogy milyenek vagyunk valójában” – írta Tóth Gabi az egyik helyi közösségi csoportban.

Bárhol éltek, jó volt a viszony a szomszédokkal

„Amíg itt lakott, úgy vonult, mint egy királynő! Köszönni se tudott” – írta egy hozzászóló, amire hamarosan meg is érkezett a válasz az énekesnőtől: „Ez egy hamis információ:) bárhol éltünk, mindig nagyon jó viszonyban voltunk a környékbeliekkel és számíthattak ránk:) most sem lesz másképp:)” A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tóth Gabi és Krausz Gábor. Fotó: TV2