Kiderült, melyik városba költözött el Tóth Gabi és a családja. Krausz Gábor az új otthonukból már be is jelentkezett kedvesével a világhálón.

Vidékre akartak költözni

Tóth Gabi pár hónappal ezelőtt arról adott hírt, hogy szeretne vidékre költözni a családjával, és ha minden jól megy, akkor a tavasz második feléig össze is jön az álmuk. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Dunakanyar volt a cél

Az édesanya annyira elszánt lett, hogy még a kislányát is az új helyre íratta be óvodába, és elárulta, hogy már nagyon régóta húz a szíve a Dunakanyar felé.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megvan az új otthon!

Úgy tűnik, sikerült bevonzania a vágyait, ugyanis nem akárhonnan jelentkezett be: az énekesnő már az új otthonuk kertjében állt, illetve néhány részletet megmutatott a házukból.

Szentendre a városuk

Vasárnap már arra is fény derült, pontosan hol kezdenek új életet. Férje, Krausz Gábor egy közös fotót osztott meg, ahol a helyszínt is jelölte, ez pedig nem más, mint Szentendre.

„Minden változik”

„Minden változik, és mégis minden marad a régiben” – írta a poszthoz a neves séf, írta meg a Blikk.

Zsűrizés a TV2 műsoraiban

Tóth Gabit és Krausz Gábort Magyarország többsége elsősorban a TV2 képernyőjéről ismerheti, mivel mindketten ezen a csatornán szerepelnek a képernyőn. Gabi a Sztárban sztár leszek!-ben zsűrizett, míg Gábor a Séfek séfében dolgozott azon, hogy valamelyik csapatában szereplő versenyző megnyerje végre a műsort.

Albérletben laktak

A séf néhány hónappja azt nyilatkozta, hogy amióta együtt van a párjával, albérletben élnek, és spórolnak egy saját otthonra, de nekik is ugyanúgy hitelt kell majd felvenniük.

Gyönyörű kertes ház volt a régi otthonuk

Krausz Gábor azt is hozzátette, hogy nincsenek százmilliókkal kitömve, ahogyan azt elég sokan állítják és gondolják. Az albérletük persze így sem lehet olcsó, mivel egy gyönyörű kertes házban élnek. Ezt anno az otthonokesmegoldasok.hu be is mutatta az egyik írásában.

Gondosan berendezték

A pár Budapest egyik külső kerületében élte a mindennapjait. Tóth Gabi igazán otthonosan rendezte be az álomotthont. A konyha is igazán csodásan nézett ki, ami inkább Krausz Gábor felségterülete. Kislányuk is be szokott segíteni a sütésbe, főzésbe: volt egy minikonyhája is. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tóth Gabi és Krausz Gábor. Fotó: TV2