Úgy tűnik, nem lesz egyszerű Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor Szentendrére költözése, akik már el is kezdték felújítani a házukat.

Azt hitték, könnyebb lesz

A házaspár nemrég árulta el, hogy a sztárok körében egyre népszerűbb Pest megyei városba helyezik át az otthonukat, de úgy tűnik, nem minden úgy alakult, ahogy gondolták. A sztárséf 24 óráig elérhető Instagram-sztorijából ugyanis kiderült, jóval több dolgot kell csinálni a házon, mint amire eredetileg számítottak.

Ablakot is cserélnek

„Szerintem elég lesz egy tisztasági festés… De nem lett elég” – írta Krausz Gábor az oldalán megosztott, limitált ideig látható videójában, amelyen látszik, a leendő otthonukban munkások szedik éppen szét az ablakkereteket és cserélik ki őket feltehetően sokkal modernebbekre.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Heteken belül költöznének

Tóth Gabi egyébként korábban elárulta, hogy a tavasz második felére szeretne az új házukban lakni, ahol szerencsére nem lesznek teljesen ismeretlenekkel körülvéve, a házaspár egyik szomszédja ugyanis Vomberg Frigyes séf, akivel Krausz Gábor közösen szerepel A séfek séfe című műsorban – írja a Blikk.

Hitelből finanszírozták

„Megvettük életünk első közös otthonát a Krauszommal. Már nem bérlemény, nem másnak fizetek, hanem a banknak, de legalább ez már a miénk lesz. Mi alakítjuk, rendezgetjük, bár még inkább abban a fázisban van, hogy bontjuk atomjaira, hogy azután újra összerakhassuk” – írta az énekesnő.

Valóra vált álom

„Őszintén nem látom még, hogy ebből az állapotból hogyan lesz pár hét múlva költözés, de muszáj, hogy legyen. Úgyhogy, ha más nem, még a földön alszunk majd és lavórban fürdünk, de ott leszünk együtt, és ezzel egy gyermekkori álmom válik valóra. Még el sem hiszem, hogy megtörtént!” – írta az énekesnő, aki Instagramon egy képet is megosztott a felújításra váró ház teraszáról. 

Hatalmas felelősség

„Életem első saját otthona, első saját hitele, első ilyen hatalmas felelőssége, és első házátalakítása, hamarosan első óvodai beszoktatása. Bevallom, picit betojtam, hogy képes leszek-e végigcsinálni, pláne, hogy a hiedelemmel ellentétben a mi szakmánk azért elég bizonytalan, de legalábbis ciklikus.”

„Számíthatnak ránk!”

Ahogy írtunk róla, a sztárcsalád Szentendrére költözése megosztotta a kommentelőket, de Tóth Gabi kedves sorokkal vette elejét az adok-kapoknak. „Nagyon köszönjük a sok kedves kommentet. Kislányunk gyönyörű környezetben élhet és ez nekünk a legfontosabb!”

Fontos a vidéki közeg

„Fontos, hogy szerető közösségben, vidéki légkörben nőhessen fel. Üdvözlünk mindenkit és ha bármiben tudunk segíteni, akkor számíthatnak ránk idősek, fiatalok egyaránt a környéken, mert akik ismernek minket azok tudják, hogy milyenek vagyunk valójában” – írta Tóth Gabi az egyik helyi közösségi csoportban.

Bárhol éltek, jó volt a viszony a szomszédokkal

„Amíg itt lakott, úgy vonult, mint egy királynő! Köszönni se tudott” – írta egy hozzászóló, amire hamarosan meg is érkezett a válasz az énekesnőtől: „Ez egy hamis információ:) bárhol éltünk, mindig nagyon jó viszonyban voltunk a környékbeliekkel és számíthattak ránk:) most sem lesz másképp:)”

Zsűrizés a TV2 műsoraiban

Tóth Gabit és Krausz Gábort Magyarország többsége elsősorban a TV2 képernyőjéről ismerheti, mivel mindketten ezen a csatornán szerepelnek a képernyőn. Gabi a Sztárban sztár leszek!-ben zsűrizett, míg Gábor a Séfek séfében dolgozott azon, hogy valamelyik csapatában szereplő versenyző megnyerje végre a műsort.

Kiemelt kép: Tóth Gabi és Krausz Gábor – Forrás: TV2