Újabb tragédia a síneken: a Keleti pályaudvarról Miskolcra 20:25-kor elindult Borsod InterCity Hatvan és Hort-Csány állomás között egy vasúti átjárónál elgázolt egy embert kedden este. A fény- és félsorompó piros jelzést mutatott. A helyszínelés ideje alatt a vonatok csak az egyik vágányon közlekedtek.

Gázolás a vasúti átjárónál

A Keleti pályaudvarról Miskolcra 20:25-kor elindult Borsod InterCity Hatvan és Hort-Csány állomás között egy vasúti átjárónál elgázolt egy embert. A fény- és félsorompó piros jelzést mutatott. A helyszínelés ideje alatt a vonatok csak az egyik vágányon közlekedtek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hosszabb volt a menetidő

A Budapest-Miskolc vonalon 10-20 perccel meghosszabbodott a menetidő, a Borsod IC utasai az Agria InterRégió vonattal utazhatnak tovább – adta hírül a Mávinform késő este.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Végső elkeseredés

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról néhány hónapja, hogy személyes tragédiák és a végső elkeseredés vezetett ahhoz, hogy Üllőn egy helyi férfi az öngyilkosságban keressen menedéket. Többen végignézték a tragédiát

Öngyilkosság történt

Az üllőiek azt mondták, biztosan öngyilkosság történt, ugyanis a férfi önszántából feküdt a sínekre.

Szemtanúk is voltak

Mivel az eset fényes nappal történt, így több szemtanú is volt. Elmondták, hogy a férfi egészen egyszerűen fogta, lesétált a sínekre, és lefeküdt, pontosan azelőtt, hogy a tehervonat berobogott volna az állomásra.

Nem lehetett rajta segíteni

A férfin nem lehetett segíteni: mivel az utolsó másodpercben került a közelgő szerelvény alá, így a vonatnak már esélye sem volt megállni, sem a körülötte állóknak segíteni. Az egész szörnyűség pillanatok alatt lezajlott.

A helyiek jól ismerték az áldozatot

S. Attila az elmúlt években hajléktalanként élt. A helyeik azonban szerették a férfit, mint mondták: soha, senkinek nem ártott, mindenki kedves és segítőkész embernek ismerte. Azonban, mint mondták, tragédiákkal tarkított éveket tudhat maga mögött:

A sors nem bánt vele jól

„Attila nagyon jó ember volt, mindig is szorgalmasan dolgozott, fuvarozott hosszú évekig. Szegénynek azonban szörnyű fordulatot vett az élete, először a szüleit vesztette el, és amennyire tudom, nem is maradt élő rokona, majd a házát is. Ezután lett hajléktalan, pedig sokkal jobb sorsot érdemelt volna” – mondta egyik helyi lakos.

Mindenkinek segített

Az egyik legsegítőkészebb ember volt, akit csak ismertem, bárki kérhetett bármit tőle, Attila azonnal rohant segíteni. A környéken tudták, hogy hajléktalanként él, és sokan igyekeztek neki segíteni. Ő soha, senkinek nem ártott, és nem a munkakerülés vagy éppen a lustaság miatt jutott el idáig. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció