Véget ért a hajsza, a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály, a Bűnügyi Bevetési Osztály és a Célkörözési Osztály egységei Szigetszentmiklóson elfogták M. Pétert az újpesti halálos tömegbaleset helyszínéről elhajtó Mercedes vezetőjét. Rengeteg pénzt is találtak nála, az elfogásáról készült videót a cikkünk alján nézheted meg.

Tömegbaleset Újpesten

M. Pétert azután kezdte el körözni a rendőrség miután tragikus baleset történt hétfő este Újpesten a Rózsa utca és a Deák Ferenc utca sarkánál. Helyszíni információik szerint egy részeg sofőr áthajtott a piros lámpán, majd belecsapódott egy autó hátuljába, amitől az a járdára repült és egy gyalogost is elsodort. A vétkes sofőr a Mercedesével ezután még átsodródott a szembe sávba, ahol két másik autónak és egy menetrend szerinti busznak is nekicsapódott. Itt vannak a balesetről készült képek: „Borzasztó volt meg látni is” – meghalt egy ember az újpesti tömegbalesetben, a vérző fejű mercis elmenekült a helyszínről

Hangosan kiabált

„A férfi miután kiszállt a kocsiból hangosan kiabált, ebből pedig a környéken tartózkodók rögtön tudták, hogy ittas” – mondta egy szemtanú. A száguldozó mercis a szemtanúk szerint a megengedett sebességnél sokkal gyorsabban ment. Eközben pirosat kapott, fékezett, megcsúszott és telibe kapta a Fiatot, majd vérző fejjel elmenekült” – ezt írta egy szemtanú a közösségi oldalon. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Meghúzta magát

A szökésben lévő 40 éves férfi ellen a rendőrök elfogatóparancsot adtak ki, a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály, a Bűnügyi Bevetési Osztály és a Célkörözési Osztály az eltelt három napban minden címet ellenőrzött, ahol a férfi meghúzhatta magát.

Elfogták a férfit

A rendőröknek január 25-én végül látókörébe került M. Péter egyik ismerőse, akinek a szigetszentmiklósi hétvégi házát délután a bevetési és a célkörözési nyomozók átkutatták. A rendőrök a házban megtalálták, és 16 óra 45 perckor elfogták M. Pétert, akit a Közlekedésrendészeti Főosztályra állították elő. A férfi elszámoltatása jelenleg folyamatban van.

Így találtak rá a bújkáló férfira

Meghalt egy családapa

A balesetben egy férfi annyira megsérült, hogy újra kellet éleszteni, de végül belehalt sérüléseibe. A roncsba szorult apát a tűzoltók szabadították ki, de már nem lehetett rajta segíteni. Sokkos állapotban lévő lányát a közeli kisbolt vásárlói húzták ki a kocsiból.

Sírt a kislány

„Két vendégem ment, szedte szét az ajtót, kirúgták a szélvédőt, és kimentettek egy kislányt, aki sírt, ordított” – mondta egy közelben dolgozó boltos. Az RTL Híradó úgy tudja, egy 45 éves férfi a baleset áldozata. 14 éves lánya könnyebben sérült meg, kórházba vitték, már jobban van. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a férfi elfogásáról készült videó

Kiemelt kép: részlet a rendőrségi videóból