A kedd délelőtti gázolás után újabb baleset Veresegyházon, pótkocsis teherautó kerítésnek ütközött, majd a vasúti pályára hajtott a Csokonai utcában.

Baleset a vasúti átjáróban

“Veresegyházon, a Csokonai úti átjárónál elakadt egy kamion, emiatt az elvontatásáig szünetel a vonatforgalom Veresegyház és Őrbottyán között. Pótlóbusz szállítja az utasokat ezen a szakaszon” – írja közösségi oldal a MÁV.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Helyszíni felvétel

Forrás: Facebook/Veresegyháziak Veresegyházról

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Forgalmi változás

A Budapest-Veresegyház-Vác vonalon 15-20 perccel hosszabb eljutási időre kell számítani, a baleset miatt forgalmi változások léptek érvénybe: 

  • A Nyugati pályaudvarról Vácra 13:34-kor elindult G71-es vonat (2554) csak Veresegyházig közlekedett. 
  • A Nyugati pályaudvarról Vácra 14:34-kor induló G71-es vonat (2526) nem közlekedik.
  • A Nyugati pályaudvarról Vácra 15:34-kor induló G71-es vonat (2546) nem közlekedik.

Rosszul lehetett a sofőr

Az egyik lakossági csoportban azt írják, a sofőr valószínűleg rosszul lehetett vagy telefonált, mert az érintett útszakaszon nem lehet gyorsan hajtani, ráadásul egy fekvőrendőr is van az útszakaszon. 

Ennek a kerítésnek csapódott a teherautó

Forrás: Facebook/Veresegyháziak Veresegyházról

Gázolás Veresegyházon

Amint arról korábban beszámoltunk, kedd délelőtt Veresegyházon az anya, valamint kilenc- és kétéves gyermeke egy gyalogos-átkelőhelyen ment át, amikor egy kanyarodó személygépkocsi elgázolta őket. A kilencéves gyermek súlyos fejsérülést szenvedett, őt mentőhelikopter vitte kórházba, az anyát súlyos csípősérüléssel, a kétéves gyermeket pedig könnyű sérüléssel szállították el a mentők. A sofőr ellen eljárás indul.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

A kocsi kerekei alá került

Az ütközéstől az édesanya elesett a kislányával, a kisfiú pedig a kocsi kerekei alá került. A forgalom azonnal leállt, a közelben ácsorgók pedig egy emberként rohantak oda segíteni a földön fekvő édesanyához és gyerekeihez. A Bors szerint az anya és a kislánya könnyebben sérült, azonban a kisfiú súlyosan. A baleset részleteit ide kattintva tudod elolvasni. 

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/Veresegyháziak Veresegyházról