Előkészítő ülést tartott a Berettyóújfalui Járásbíróság annak a férfinak  az ügyében, akivel szemben testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntette miatt emelt vádat az ügyészség. A férfi kétszer is súlyosan bántalmazta várandós élettársát. A nő ennek ellenére betegesen vonzódott a férfihoz.

Bántalmazta élettársát

A férfi és élettársa egy hajdú-bihari településen lakott egy házban. Kapcsolatukból 2020-ban és 2021-ben két kiskorú gyermek is született. A férfi féltékenysége, valamint pontosan meg nem határozható típusú tudatmódosító szerek használata miatt agresszívan kezdett viselkedni élettársával.

Kórosan kötődött a férfihez

A férfi 2020 augusztusától 2021 júniusáig rendszeresen terrorizált és bántalmazott. Az asszony szinte kórósan kötődött a bántalmazó férfihoz, ez lehetett az oka annak, hogy ilyen sokáig eltűrte a veréseket.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Rendőrök menekítették el a nőt

A férfi agresszív, őrjöngő viselkedése miatt 2021 tavaszán a rendőrök is intézkedtek, akik ekkor a nőt és kiskorú lánygyermekét elvitték az ingatlanból, hogy a gyerekkel együtt a szüleihez tudjon költözni. Pár nappal később azonban a sértett visszaköltözött élettársához. 

Megverte terhes párját

A bántalmazások azonban tovább folytatódtak. Április 10-én a férfi vitatkozni kezdett az akkor 24. hetében járó, terhes nővel, mert zavarta a kisgyerek sírása. A veszekedés közben a férfi a nőt több helyen kikarmolta és ököllel a szemét megütötte. Pár hónappal később, a várandósság 32. hetében a nőt többször is ököllel fejbe verte. 

60 napra eltiltotta a családjától

A bíróság egy héttel később jogerősen kötelezte a férfit, hogy 60 nap időtartamra tartsa magát távol az asszonytól. Végül a bíróság súlyos tesi sértés elkövetése miatt elrendelte a vádlott letartóztatását.

Börtönt kért a férfira az ügyészség

Az ügyészség, a férfi beismerő nyilatkozata esetén 2 év 6 hónap börtönben végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását kérte a bíróságtól, a vádlott azonban tagadta a bűncselekmény elkövetését, valamint a tárgyaláshoz való jogáról nem mondott le, ezért a bíró az ügyet tárgyalásra utalta, mely 2024 februárjában lesz.

Riasztották a rendőröket

Vasárnap késő este, 11 óra körül, érkezett a bejelentés a rendőrségre, hogy egy férfi megszurkálta élettársát. Sajószentpéterre, a helyszínre kiérkező rendőrök egy életveszélyesen megsérült nőt találtak, akinek egész teste szét volt szurkálva. 

Elfogták az elkövetőt

A mentők megpróbálták újraéleszteni, de az áldozat a helyszínen meghalt. Az elkövetéssel gyanúsítható férfit a helyszínen elfogták és őrizetbe vették. A rendőrség emberölés miatt folytatja a nyomozást.

Őrjöngve várta haza az asszonyt

Később kiderült, 13 késszúrással végzett feleségével a sajószentpéteri férfi, a szörnyűséget két kislányuk végig nézte. A nő Hollandiában dolgozott, vasárnap este ért haza. Férje őrjöngve várta, miután valaki küldött neki egy intim, félreérthetetlen fotót a feleségéről és egy másik férfiról.

A két lány otthon volt

Féltékenységének a vége az lett, hogy kegyetlenül kivégezte őt. Segítéségért a sokkot kapott 9 és 11 éves kislány rohant, de édesanyjukat már nem lehetett megmenteni.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció