14 év házasság után elválik Peller Anna és Lukács Miki. Döntésüket a Facebookon, egy videóban tették közé. Az RTL műsorvezetői egy gyermekük született, azt mondták, továbbra is közösen nevelik kislányukat.

Elválik a sztárpár

A színésznő és férje, Lukács Miki a hivatalos közösségi oldalukon tudatta a szomorú hírt, miszerint véget ért a kapcsolatuk és elválnak. Nem annyira vidám sztori, de mi megpróbálunk azok maradni…” – olvasható a videójuk mellett, amelyben részletezték az okokat is. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nagyon szeretik egymást 

„Szeretnénk kijelenteni, hogy el fogunk válni, mert mindenkinek így lesz a legjobb. Nagyon szeretjük egymást, de körülbelül mint a testvérek, ami csodálatos, viszont ahhoz meg fiatalok vagyunk, hogy így éljük le az életünket” – mondták az RTL klub műsorvezetői. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Párterápiára is jártak

Anna és a Miklós házassága nem mostanában ment tökre. Közösségi oldalukon arról is beszélnek, hogy két éve válságban van a kapcsolatuk. „Jártunk párterápiára, sokat beszélgettünk, gondolkodtunk. Oda jutottunk, hogy soha nem akarjuk egymást elveszíteni, ezért azt gondoljuk, hogy ez a legjobb, amit most tehetünk”.

Együtt mennek nyaralni

Azt mondták, a gyerekeket is együtt fogják nevelni, együtt mennek majd nyaralni, megszervezik egymás születésnapját és továbbra is jóban lesznek. „ …de már nem úgy… Reméljük a legjobbakat. Elválunk, de minden rendben van, ennyit üzenünk- zárták rövidre az indoklást”. 

Pilisvörösváron élnek 

Peller Anna és Lukács Miki Pilisvörösön élnek, ott építették fel közös otthonukat. „Hat éve kezdtünk el építkezni, mindent magunk alakítottunk ki. Igyekeztünk először a nappalit megcsinálni, mert ott töltjük a legtöbb időt. A szü­leink nagyon sokat segítettek, nélkülük ma még nem lakhatnánk itt. Anna apukájával pedig aktívan betonoztunk, gletteltük a konyhát, burkoltuk a falat és a padlót, még a fénycsatornákat is mi magunk tettük a helyére” – mondta egy korábbi interjújában Miki. 

Kényelmes otthont alakítottak ki 

Az egykori páros arról is beszélt, hogy Anna édesapjával, Jánossal azt is együtt találták ki, hogy a fürdőszoba alatt legyen a mosókonyha, így nincsen szennyestartó, hanem egy csúszkán keresztül dobják le a szennyest a mosókonyhába. 

Szeret sütni

„Nagyon szeretek kalácsot sütni és a kiflit is én készítem. Annabellával együtt sürgölődünk a konyhában, egyszerűen imádja a nyers tésztát. Ám mivel nem ehet belőle, elbújik vele abban a kisházban, amit apukám eszkábált neki, és puszikat ad rá” –  mondta korábban Anna. 

Mi lesz az otthonukkal?

A válófélben lévő sztárpár, a belejelentésében nem beszélt arról, hogy ki marad a Pilisvörösvár otthonukban. Arról sem volt volt, hogy azt eladják-e és mindegyikük külön lakásban folytatja további életét.

Így ismerkedtek meg

Anna a Juventus Rádióba ment szinkronizálni, ahol Miki akkor gyártásvezető volt. Nagyon megtetszettek egymásnak, de Anna rosszul vette a jeleket, és azt hitte, hogy Miki a saját neméhez vonzódik. Ha ez nem lenne elég, Anna össze is akarta hozni Mikit egyik kollégájával. Később Miki szembesítette Annát, hogy ő érte rajong, majd randira hívta – így meséltek az RTL Nyerő páros című műsorában megismerkedésükről.

Együtt vezettek műsort

Peller Anna és Lukács Miki 2016-ban megnyerte az RTL Nyerő Páros legelső évadát, a következő évadban pedig az RTL újraélesztett Reggeli című műsorának műsorvezetői lettek. Miki 3 éve távozott a reggeli műsorból. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Peller Anna, Lukács Miki – Forrás: RTL