Ahogy melegszik az idő, előkerülnek a motorok, és sajnos ezzel együtt a motoros balesetek is. Kedden Budapesten is több motoros szenvedett balesetet, a legkomolyabb, ám mégis szerencsés kimenetelű ütközés a pesterzsébeti Török Flóris utca és János utca kereszteződésben történt. 

Nem látta a motorost

Egy fiatalember KTM motorral a Török Flóris utcán a Határ út felől a Topánka utca felé, haladt, szemből pedig egy Toyota Auris kombi érkezett. A Toyotát vezető nő balra, a János utcába akart bekanyarodni, de elmondása szerint nem látta, hogy szemből érkezik a motoros. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Roncsok a kereszteződésben

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Földre zuhant

Indexelt a nő, majd megkezdte a kanyarodási manővert, a motoros pedig hiába kezdett fékezni már a kijelölt gyalogátkelőhely előtt, a Toyota jobb elejébe csapódott. A bukósisakot viselő fiatalember a motor és az autó között a földre zuhant, de valószínűleg még így is jobban járt, mintha a motorháztetőre esett volna és csak utána az úttestre. 

Csúnya lett a Toyota eleje

Levágták róla a ruhát

A kiérkező mentők levágták róla a védőruhát, de szerencsére nem szenvedett súlyos sérülést, az oldalát fájlalta – valószínűleg bordasérülést szenvedett, őt a Merényi Gusztáv kórházba szállították.

Viszonylag jól megúszta a motor

Sírt a villanyoszlopnál

A fiatal férfi szülei nem sokkal a baleset után a helyszínre érkeztek, és elmondták, hogy menet közben már tudtak beszélni telefonon a fiukkal. A Toyota sofőrjét eléggé megviselte a baleset, sírva ült egy villanyoszlop tövében, többen is próbálták vigasztalni. 

Szőke asszony zokog a villanyoszlopnál

Totálkáros motor

A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat is riasztották, akik első lépésben áramtalanították az Aurist, a KTM akkumulátora viszont majdnem kifogott rajtuk. Végül fél órás munkával sikerült azt kiemelniük a helyéről, majd a Toyotát a János utcába tolták. A totálkáros motort végül a motoros édesapja egy furgonnal szállította el. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.