Brutális balesetet élt túl egy üzletasszony a közelmúltban Szolnok térségében. A nő autója másfél héttel ezelőtt két, több tonnás kamion közé préselődött. A történtek után még a helyszínelők és a tűzoltók sem gondolták, hogy a roncsban egy élő embert fognak találni.

Kamion csapódott az autójába  

Kata édesanyjához tartott Békéscsabára, amikor megtörtént a baj. Szolnok közelében, két kamion között haladt, amikor a mögötte jövő tehergépjármű utolérte, majd fékezés nélkül az autójába csapódott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Érezte, ahogy préselődik össze

A nő érezte, ahogy összepréselődik minden körülötte. Minden másodpercek alatt történt, így nem volt arra lehetősége, hogy kiugorjon vagy kikapcsolja a biztonsági övet. Aztán egyszer csak csend lett, és a hölgy a nagy ijedtség után végül a saját lábán hagyta el rommá tört autóját.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Üvegszilánkok mindenhol

„Iszonyatos érzés volt. Nem volt menekvés. Ott én elfogadtam és teljesen beletörődtem, hogy meg fogok halni” – idézte fel a szörnyű balesetet a Tények Plusznak adott interjúban a fiatal üzletasszony, aki csodával határos módon könnyebb sérüléssel túlélte és megúszta az esetet.

Hatalmas szerencse vagy csoda?

Fotó: Katasztrófavédelem

A tűzoltók is meglepődtek azon, hogy túlélte a sofőr

Fotó: Katasztrófavédelem

A halál torkában

Még a sokat látott mentősöket és tűzoltókat is meglepte, hogy a nő túlélte a balesetet. Szó szerint a halál torkából menekült meg, azonnal kórházba vitték, ahol újabb megmagyarázhatatlan dolgok történtek.

Furcsa jelenségek

Kata elmesélte: a kórházban olyan emberek nevére érzett rá, akikkel előtte még soha nem találkozott. „Te vagy a Péter, kérdeztem az egyik kórházi dolgozótól. Ő azt felelte, igen, de még nem mutatkoztam be.”

Próbál túllépni

A horrorbaleset túlélője a történtek óta nem hagyta el az otthonát, próbálja feldolgozni a vele történt eseményeket. Úgy gondolja, a baleset nem az ő számára volt figyelmeztetés, hanem annak, aki okozta azt.

Nem beszélt vele a baleset okozója

A balesetet okozó kamionsofőr azóta sem vette fel vele a kapcsolatot, de nincs benne harag. Örül annak, hogy él. A nő hivatása az, hogy más embereknek segítsen megteremteni az anyagi jólétet. Küldetéstudat van benne, úgy érzi, még rengeteg embernek kell segítenie a jövőben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotó: Katasztrófavédelem