Figyelem! Ezt a cikket 18 éven aluliaknak nem ajánljuk! A baleset pénteken fél hat előtt történt Budapesten a 13. kerületben, a Róbert Károly körúton. Egy autó fedélzeti kamerája rögzítette az eseményeket. A videó a cikkünk alján indítható el.

A videón az látszik, hogy a rohammentő szirénázva, villogót használva szabályosan közelíti meg a villamosmegállót a villamospályán keresztül.

Az is jól látszik, hogy mindenki megáll, elengedné a mentőautót. A videó feltöltője aztr a megjegyzést fűzte a felvételhez, hogy “Mindenki hallotta, hogy jön a mentő. Van aki megállt, van aki átfutott
Ő begyalogolt a mentő elé.”

A videó a bpiautósok.hu oldalra került fel, azt írják, hogy az elgázolt ember állapotáról egyelőre nem rendelkeznek semmilyen további információval.

A mentősök sokat panaszkodnak arra, hogy a megkülönböztető jelzés ellenére nem mindig kapnak szabad utat, illetve nagyon sok a figyelmetlen autós, gyalogos. Ez a felvétel is erről szól.

Nem kizárt, hogy az elütött gyalogos fülén fülhallgató volt, amelyben zene szólt és így nem hallotta a közeledő mentőautó szirénáját.

Kiemelt kép: részlet a videóból