Igazi luxusélményt akarunk otthonunkba? Ehhez tökéletes választás a walk-in zuhanyfal, amivel az egész zuhanyzás megváltozik. A rendelkezésre álló helyet is sokkal hatékonyabban használhatjuk ki. Kibontakoztathatjuk a kreativitásunkat a fürdőszobatervezés során úgy, hogy a funkcionalitásról sem kell lemondani.

Ahol a kreatív fürdőszobatervezés elkezdődik

A zuhanyzás, a mindennapos higiéniai feladatok ellátása egy kritikus pont minden fürdőszoba esetében. Sok tényező befolyásolja azt, hogy mégis melyik lesz az a megoldás, kialakítás, ami tökéletesen megfelel az elvárásainknak. Vannak olyan termékek, amelyek szinte mindenhol megállják a helyüket. A STUXI zuhanyfalai is ezek közé tartoznak, mivel a funkcionalitás és az esztétika tökéletes összhangban van mindegyik esetében. A modern otthonokban egyre inkább növekszik az igény, hogy kreatív megoldásokat alkalmazzunk.

Egy walk-in zuhanyfal segítségével ráadásul kiemelkedővé tehetjük a fürdőszobát, mivel nem egy elterjedt módszerről beszélünk. Sokan még mindig újdonságként tekintenek rá, pedig már jó pár éve elérhető bárki számára. A kényelem és a funkcionalitás egy eszközben összpontosul. Kényelmes és könnyű a használata, a nyitott tér és az alacsony küszöb miatt még egyszerűbb a megközelítése, ezért is ajánlott mind a fiatalabb, mind az idősebb generációk számára.

Minimalista dizájn, üvegfelület és acél vagy alumínium keretek gondoskodnak a letisztult és modern külsőről, ami az egész fürdőszoba megjelenését meg tudja határozni. Bármilyen stílushoz könnyedén hozzá lehet őket illeszteni, akár klasszikus, modern vagy bohém. 

Játék a térérzettel

A walk-in zuhanyfalak segítségével elérhető az, hogy azt érezzük, sokkal nagyobb tér áll rendelkezésünkre. Optikailag tágasabbnak és légiesebbnek tűnik a zuhanyzó a nyitott tér miatt. A takarítása is nagyon egyszerűen megoldható, mivel általában nano bevonattal van ellátva az üvegfelület. Kisebb fürdőszobák esetében ez különösen fontos lehet, ahol a helykihasználás és a vizuális tervezés ugyanannyira kulcskérdés.

A walk-in zuhanyfalak ráadásul teljesen személyre szabhatóak. Különböző üvegminták, formák és méretek érhetőek el, így garantáltan meg fogjuk találni azt a darabot, ami a legjobban illeszkedik a saját fürdőszobánkhoz. 

Tartós megoldás otthonunkban

Ma már szinte az élet minden területén fontos az, hogy fenntartható megoldásokat válasszunk a mindennapokban. Igaz ez a fürdőszoba megtervezésére is. A walk-in zuhanyfalak alkalmazásával víztakarékos zuhanyrendszert hozhatunk létre. A minőségi alkatrészek, alapanyagok használatával tartós és fenntartható megoldást kapunk, amit hosszú éveken keresztül tudunk majd használni.

Egyszerű a kialakítása, így kevés olyan elem található rajta, ami a mindennapos használat mellett idő előtt meghibásodna. A walk-in zuhanyfal ideális választás kisebb és nagyobb fürdőszobákba egyaránt.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő a stuxi.hu oldalt működtető cég.

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.