2021-ben egyre többen veszik komolyan a környezetvédelmet, amely már nem csak abban merül ki, hogy a műanyagot és papírt szelektíven gyűjtjük, hanem a szülők már a gyereknevelés eszközit is igyekeznek a lehető leginkább környezetbarát módon megoldani, beszerezni.

Egyre több szülővel találkozni, akik gyermekük számára is szeretnének környezettudatos termékeket vásárolni, ezzel óvva a környezetet. Egyre több lehetőség van válogatni, Budapesten is egyre több környezetbarát baba-mama áruház érhető el. Milyen termékek, amelyek most a legnépszerűbbek a kismamák körében? Megnéztük!

Keressük a környezetbarát, jó ár-érték arányú termékeket

A környezetbarát baba-mama termékek ugyanúgy, mint egyéb társaik drágábbak az átlagosnál, viszont jelentős terhet vesz le bolygónk válláról. Újrahasznosított anyagokból készülnek, a mai technológiánál pedig már egyáltalán nem kell aggódni, hogy ez a minőség rovására menne , sőt, sok esetben jóval nagyobb minőséget biztosítanak és hosszú élettartamú termékeket gyártanak innovatív megoldásokkal.

Már a legkisebbeknek is van alternatíva


Szinte hihetetlen, hogy már cumisüvegnél is van alternatíva az olcsó műanyag helyett. A Herobility Eco-line márka megalkotta az első környezetbarát cumisüveg et, ami üvegből és növényi alapanyagú nyersanyagból készült. Kiváló alternatíva és legbiztonságosabb megoldás kisbabánknak üveges táplálás esetében. Ugyanúgy találkozhatunk a márka ivópoharaival is.

Babaápolási termékekben sincs hiány


Egy környezettudatos poncsóban vagy köntösben extra cukin fog kinézni kisbabánk. Ezen termékek hosszú távú befektetésnek is vehetőek, hiszen nem növik ki egyik napról a másikra.

Táskák a nagyobbaknak


Talán ami a leginkább ismert, hogy táskák is készülnek újrahasznosított műanyagból. Na de nem csak a női, férfi felnőtt táskák, már gyerekeknek is elérhető az ovis és iskolatáska. Ráadásul az újrahasznosított anyagból készülő termékek hasonló áron kaphatóak, mint hagyományos társaik.

Ilyen termékeket pedig kényelmesen online is beszerezhetsz például a Planetino baba-mama webáruházban. Nyissatok Ti is az újdonságok felé, hosszú távú befektetés ez Neked és ezáltal a bolygónak is!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének egyik legismertebb hírportálján, amely a forgalmas napokon már Magyarország legolvasottabb 15 top hírportáljának elit klubjában van, akkor kattintson ide!