A buszon ülő hölgy utas nagyon megijed, amikor a villamos beletrafált a csuklós buszba. Ez történhet, ha a busz nem ad elsőbbséget a villamosnak.

Hirtelen előkerült a busz

Az 52-es villamos a Határ úti végállomása irányába haladt szombaton, kora délután Pesterzsébet felől, a Nagykőrösi úti csomópont első jelzőlámpáján gond nélkül túl is jutott, amikor hirtelen jobbról egy nagy kék tárgy suhant el előtte. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A találkozás

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Behúzta a féket a villamos vezetője

A villamos vezetője azonnal fékezett, szerencsére a sebessége nem volt jelentős, hiszen éppen a megállóba haladt be, de így is az M5-ös felől a tilos jelzésen áthajtó 55-ös busz bal elejének ütközött.

Szorosan összetapadt a villamos és a busz

Ütést kapott a busz

A busz az ütéstől elfordult jobbra, a villamos viszont az alacsony sebesség, illetve amiatt, mert ő ment a busznak, a sínen maradt.

Tűzoltók is érkeztek

Megijedt a hölgy

A karambolban sem a két sofőr, sem az utasok nem sérültek meg, a csuklósbuszon egy fiatal hölgy nagyon megijedt, de neki sem lett semmi baja. A busz vezetője a helyszínen elismerte, hogy hibázott.

Pótlóbuszok közlekedtek

A járművek mozgásképesek maradtak, de a helyszínelés ideje alatt az 52-es villamosok helyett pótlóbuszok közlekedtek, a 3-as villamosokat pedig egy közeli fakidőlés miatt már eleve pótolták másfél órája. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/Gombkötő Krisztián