A bőr öregedése egy összetett folyamat, amelyet számos tényező befolyásol – a genetika, az étrend, a környezet, a stressz és a hormonok változásai. Ami azonban a bőr szerkezeti egészségét illeti, a kollagén jelentősége tagadhatatlan. Mondhatjuk úgy is, hogy ez a fehérje a bőr strukturális építőköve, amely megőrzi a feszességét, a fiatalságát és az egészségét.

Azonban sok más természetes tényezőhöz hasonlóan, amelyek a bőrt fiatalosan és feszesen tartják – például a hialuronsav és az antioxidánsok -, a kollagén szintje is fokozatosan csökken az életkor előrehaladtával. Sőt, ahogy öregszel, ennek a kulcsfontosságú fehérjének a természetes előállítási üteme is lelassul. Éppen ezért, ha a bőröd egészségének megőrzése és az öregedés jeleinek elhárítása fontos számodra, nélkülözhetetlen, hogy olyan készítményeket építs be a bőrápolási rutinodba, mint amilyenek a QMS Medicosmetics Hungary kollagénszérumjai

Nagyfokú hidratáltság

A száraz bőr sokszor húzódik, ráncosodásra hajlamos, a tapintása pedig egyáltalán nem olyan selymes és finom, mint amilyennek szeretnéd. Bizonyára már számtalan módszert kipróbáltál, hogy megküzdj vele, de valószínűleg egyik sem hozott átütő eredményt.

Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanánk, hogy a fentebb már említett QMS Medicosmetics Hungary szérumjait alkotó rövidláncú kollagénpeptidek és a hialuronsav együtteséről kimutatták, hogy drámaian javítják a bőr nedvességtartalmát? Így a használatuk által a bőröd nemcsak fiatalosabb és rugalmasabb lesz, hanem hidratáltabb is. 

Kevesebb ránc és finom vonal

A QMS szérumokat alkotó rövidláncú kollagénpeptidek nem csupán a mélyebb ráncokat, hanem a finomabb vonalakat is célba veszik. Az alkalmazásuk javítja a bőr lipidtartalmát, illetve segít megvédeni az úgynevezett mátrix metalloproteinázok (MMP) károsodásától, amely a kollagén lebomlásához és idővel a bőr öregedéséhez vezethet.

Védelem a kórokozók ellen

A helyzet az, hogy az arcod rendkívül érzékeny minden változásra, és már egy olyan egyszerű dolog is, mint a pH módosulása, pont olyan lehet, mint egy üdvözlőtábla a kellemetlen kórokozók számára. A QMS szérumokban fellelhető rövidláncú kollagénpeptidek azonban segíthetnek ezt kordában tartani. 

A használatuk után a bőrflórád sokkal egészségesebb lesz, és a lipidgát funkciói is helyreállnak. A többszöri alkalmazásuk pedig még inkább segít majd az egyensúly fenntartásában, és kisebb lesz a valószínűsége annak, hogy nem kívánt pattanások jelennek meg az arcodon.

Hosszantartó eredmények

Végül vitathatatlanul az egyik legfontosabb előnye a QMS kollagénszérumok használatának az, hogy hosszantartó eredményeket ígérnek. Ez azt jelenti, hogy nemcsak közvetlenül a felvitelük után érzel majd javulást, hanem még jó néhány óra elteltével is feszes és ragyogó lesz a bőröd, amelynek állapota minden egyes alkalmazás után csak javulni fog.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.