Ma már mindenki siet, s ebben a rohanásban néha még az alapvető szükségletek biztosítása is problémás lehet. Ott van például a folyadékbevitel. Vannak, akik nem tudnak tea vagy kávé nélkül élni, de elég nehéz ezeket a finomságokat úgy magunkkal vinni, hogy ne hűljenek ki. Ilyenkor szokott az történni, hogy inkább a kávégép vagy a büfé felé vesszük az irányt. De most sokkal jobbat mondok neked!

A következő cikkben olyan zárható, hőszigetelő design termoszokról is kulacsokról lesz szó, amelyek minden elképzelésed felülmúlják majd!

Környezetbarát termoszok

Kulacsokra, vizespalackokra télen és nyáron is szükség van. Akár ügyintézésről, akár kirándulásról is legyen szó, nem jó, ha folyadék nélkül indulunk el. Az első, ami eszünkbe jut; “jó lesz nekem az üres flakon, majd újratöltöm”.

PET palackok tömkelege kerül legyártásra, amely tulajdonképpen sokkal gyorsabb ütemben zajlik, szinte nem is lehet mindegyiküket újrahasznosítani. Nem véletlen az sem, hogy ezek óriási mértékben járulnak hozzá a környezetszennyezéshez. A műanyagban található az ún. BPA vegyület, amely felmelegítés és hűtés következtében kioldódik a palack anyagából, s belekerül a folyadékba. Ez pedig az egészségre is negatív hatással van. 

Tehát itt az ideje környezetbarát termékeket használnunk! A környezetbarát, BPA-mentes, design kulacsok és vizespalackok nemcsak praktikusak, de stílusos kiegészítőink is lehetnek a mindennapok alatt. Könnyen tárolhatóak és rengetegszer használhatóak.

“Életmentő” kávéspoharak 

Természetesen a kávé szerelmeseire is gondoltunk. Hordozható bögrék és poharak állnak rendelkezésedre, amelyek amellett, hogy strapabíróak, megbízhatóak is. Megbízható alatt azt értjük, hogy jól zárható a tetejük, így nem lötyög ki belőle a kávé. Sőt, még a kávézókban is kérhetjük ebbe töltve, elvitelre a kedvenc italunkat. 

Rozsdamentes acélból készülnek, férfias és nőies darabokkal egyaránt találkozhatsz. Amennyiben már régóta keresed a tökéletes kávés kiegészítőt, akkor nézz szét bátran a Designmarket termoszok, kulacsok kínálatában!

Ajándékszettek

Mit szólnál egy elegáns, ízlésesen dobozba csomagolt ajándékszetthez? Igazából ez bármilyen alkalomra kitűnő ajándék lehet. 

Rozsdamentes acél termoszok, kulacsok között válogathatsz kétféle méretben. A hőtartó termoszok az italok hőmérsékletét 12 órán át melegen és 24 órán át hidegen tartják. A termosz külseje nem hűl le, de nem is forrósodik fel, így az ujjakat sem égeti meg. 

Ezt a hasznos meglepetést a tulajdonosa számtalanszor felhasználhatja és mindig magával viheti. Cseppmentesen záródó, extra könnyű és mutatós úti társak lesznek. Arról nem is beszélve, hogy nagyon sok PET palack gyártásától kímélhetjük meg a Földet! Ugye, jól hangzik?

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a BudaPestkörnyéke.hu hírportált a forgalmas napokon 340.000 ember olvassa!