Frontális karambolban szorult két kocsi közé egy kis Suzuki, a vétlen idős sofőrje nem élte túl az érdi balesetet.

Nem figyelt a sofőr

Ahogy írtunk róla, hármas karambolt okozott Érden az a sofőr, aki áttért a szemközti sávba. A férfi saját elmondása szerint lenézett vezetés közben, ezért történt a baleset. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Száguldott

A baleset okozója valószínűleg nem megfelelő sebességgel ment, mivel a becsapódástól 30 méterre állt meg.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Totálkáros lett a Suzuki

Lottózóban volt az idős férfi

A Tények információi szerint az áldozat egy lottózóból indult, pár száz méterrel a lottózó után történt a tragédia.

Sérült a Skoda eleje is

Így történt a baleset

Érden a Velencei úton közlekedett személygépkocsijával 2023. április 25-én 12 óra 12 perckor egy 33 éves helybéli férfi. A sofőr ez idáig tisztázatlan okból áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy másik autóval, amit egy 73 éves tárnoki férfi vezetett.

Elszállították az autókat

Hátulról belementek

Az autós mögött egy másik jármű közlekedett, ami hátulról nekiment az idős férfi autójának. A mentőszolgálat munkatársai a 73 éves férfi életéért hosszasan küzdöttek, de már nem tudták megmenteni.

Óriási volt az ütközés

Vizsgálják, hogy mi történt

A baleset bekövetkezésének okát és a körülményeket az Érdi Rendőrkapitányság közlekedésrendészei vizsgálják. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: www.kesok.hu