Csütörtök reggel nagyon erős a forgalom az agglomeráció és a főváros bevezető útjain, ráadásul a vonatok is problémásak a ceglédi vonalon. Sokan fognak elkésni ma reggel.

Az M7-es autópályán, Törökbálint térségében, a 13-as km-nél, a korábbi baleset véget ért, a torlódás azonban még 1-2 km-es.

Lelassult a közlekedés az M0-s autóút déli szektorán az M5-ös autópálya irányába Nagytétény térségében, az ellenkező, M1-es felé vezető oldalon az M51-es autóúti csomópontnál torpan meg a kocsisor.

Élénkül a forgalom a főváros felé, torlódásra kell készülni az M3-as autópályán a hatvani, a bagi és a gödöllői szakaszon, valamint az M0-s autóúttól befelé, a 4-es főúton Monortól, a 31-esen Mendénél.

Piros útvonalak vannak a 10-esen az ürömi körforgalomnál, a 11-esen Szentendre felől a Lupa tavakig, araszolás van az M3-as bevezetőn és az M1-M7 bevezetőn egészen a Nagyszőlősi út kereszteződésig, utána a BAH-csomópont környékén van dugó.

A monoriak ismét problémás vasúti napra ébredtek. Üllő és Monor között ugyanis a biztosítóberendezés meghibásodása miatt lassul le a vonatközlekedés, a ceglédi vonalon 15-20 perccel hosszabb menetidőre kell számítani.

Herceghalom és Bicske között a vonatok csak egy vágányon közlekedhetnek, 10-15 perccel megnőhet a menetidő.

Kiemelt kép: Monor vasútállomás – Forrás: BudaPestkörnyéke.hu