Egy magabiztos mosoly minden öltözet ékköve, a szürke hétköznapokon is örömmel tölt el és vidámmá varázsolja a fotókat. Egy tökéletes mosolyhoz több út vezet. Ezek közül egyik ismert mód a fogszabályozás. A modern technikának köszönhetően pedig már a kezelések elején láthatjuk, milyen örömteli végeredményre számíthatunk.

Ha a fogszabályozás Budapest városában történik a páciensek extra előnyökhöz is juthatnak. Magyarországon egyedülálló technika segítségével, az úgynevezett iTero szkennerrel ugyanis lehetőség nyílik a digitális fogászat igénybevételére.

Az eszköz modern opciót kínál számunkra, amely által 3D-ben láthatjuk a fogsorunk állapotát. Sőt az iTero szkenner arra is képes, hogy előrevetítse számunkra a fogszabályozás esetleges végeredményét is! A gép segítségével elkerülhető a hagyományos lenyomat készítése, hiszen egy 3D tapogató segítségével digitális lenyomat készül. A fogazat 3D-s másolata így azonnal láthatóvá válik.

Az iTero szkenner előnye továbbá:

  • Garatreflexes páciensek is nyugodtan igénybe vehetik kellemetlenség nélkül.
  • Nincs kellemetlen íz vagy szag a kezelés során, mivel lenyomatanyag nem kerül a szájba.
  • A teljes fogazat szkennelése mindössze 6-7 perc.
  • Másodpercenként 6000 felvételt készít a gép, így minden eddiginél pontosabb eredményt láthat.
  • A lenyomatot a rendszer digitálisan továbbítja a fogtechnikai felé, minden hiba azonnal látszik, így utólagos korrigálásra ritkábban van szükség, ezzel időt spórol.
  • Ráadásul már a fogszabályozás kezdetekor meggyőződhet arról, hogy nem csupán szépen sorba rendezett fogakkal távozik majd, hanem egy gyönyörű mosollyal is a kezelések végén.

Természetesen a fogszabályozás nem csupán esztétikai minőségében jelentős. Egészségügyi szempontokat figyelembe véve is fontos a fogak helyes elhelyezkedése a szájban. Azonban tagadhatatlan, hogy egy önfeledt, széles mosoly felemelő érzés a környezetünk, de legfőképpen Önmagunk számára.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének egyik legismertebb hírportálján, amely a forgalmas napokon már Magyarország legolvasottabb 15 top hírportáljának elit klubjában van, akkor kattintson ide!