Még a légteret is lezárták a szekszárdi luxusbirtok felett, ahol Majka és Dundika szombat délután összeházasodik. A Fóton élő sztárpár nem aprózza el a nagy eseményt, 3 napos lagzit tartanak. A partira több híresség is meghívást kapott.

Megnősül Majka

3 napos luxusesküvőt tart a hétvégén Majka és Dundika. A Való Világ egykori sztárja tíz év után feleségül veszi a korábbi playmate lányt. A lagzit Szekszárdon, a Bodri birtokon tartják. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Biztonsági intézkedések

A sztárpár a legszigorúbb biztonsági intézkedés közepette mondja ki a boldogító igent. A vendégek egy része már pénteken megérkezett az esküvő helyszínére. A birtokra csak azokat engedik be, akik rajta vannak a vendéglistán.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Ezen a birtokon házasodik össze Majka és Dundika

Forrás: bodri.hu

Fenyegetőzik a sztár

A Bors azt írja, az esküvő helyszíne felett még a légteret is lezárták. Majka a lapnak ezt üzente: „leszedem a kamerás drónotokat, ha idejöttök!”.

Technikai készültség

Az ózdi rapper állítólag egy olyan kütyüt is hadrendbe állított, amely megzavarja és mozgásképtelenné teszi a közelben repkedő drónokat.

Eladhatták a felvételeket

A TV2 műsorvezetője valószínűleg nem azért fenyegetőzik, mert személyessé akarja tenni élete nagy napját. Valószínűleg több millió forintért eladták az esküvőjükről készült felvételeket valamelyik médiumnak.

Dundika másodszor megy férjhez

Dundika nem először megy férjhez. 2007-ben, nagy felhajtás közepette, a trópusi Mauritius szigetén ment hozzá Szentiványi Lászlóhoz. A pécsi órakereskedőtől azonban 3 év után elvált. Az egykori playmate lány válási procedúra közben már javában együtt volt Majkával.

Már a VV-ben is rajongott Majkáért

„Még senki sem voltam, amikor ő már a Való Világban szerepelt, és ugyanúgy rajongtam érte, mint bárki más. Láttam rajta, hogy egy vagány srác, de később annyira nem követtem a pályafutását. Aztán volt egy-két rendezvény, amin találkoztunk, és magánemberként is nagyon szimpatikus volt, tetszettek a megnyilvánulásai, ahogyan kezelte a dolgokat” – mondta szerelmük hajnalán Dundika Majkáról.

Két gyermeket nevelnek

A Fóton élő sztárpár nem várt sokáig a családalapítással. Első fiuk, Marián 2011 novemberében, második gyermekük, Olivér 2016 áprilisában született meg. 

Szijjártó Péterrel egyezetett

Nagy sajtóvisszhangot váltott ki áprilisban, amikor Majka személyesen látogatta meg Szijjártó Pétert a Külügyminisztériumban. Erről maga a külügyminiszter posztolt egy fotót. Majka később azt mondta, hogy a magyar zenészek problémájáról beszélgetett Szijjártó Péterrel. Majka kisebbik gyermeke egyébként Szijjártó Péter feleségének magánóvodájába jár Dunakeszin. Így az sem kizárt, hogy a Szijjártó család is meghívást kapott az esküvőre.

Majka a miniszterrel

Szijjártó Péter és Majka – Forrás: Facebook

Nagy lagzit akartak

Majka és Dundika már korábban össze akart házasodni, de a járvány közbeszólt. Amikor szóba került a házasságuk, mindig arról beszéltek, hogy óriási lagziról álmodoznak. Ezért is válhat a szekszárdi luxusbirtokot életük legfontosabb eseményének helyszínéül. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Majka és Dundika – BPK-montázs