Az Operettszínházban A mosoly országa kerül színre, a Budapest Sportarénában az 50 éves Apostol koncertezik. Az RS9 Színházban A pacal ideje címmel zenés gasztro abszurdot láthatunk. A gyerekeket a Lurdy moziban a Csipkerózsika interaktív zenés fantázia várja, Hűvösvölgyben extra vasárnapi gyerekprogramokkal és nosztalgiavonatokkal készül a Gyermekvasút.

A mosoly országa a Budapesti Operettszínházban

19 órától az Operettszínházban Lehár Ferenc: A mosoly országa című darabját láthatja a nagyérdemű. Szu-Csong herceg szerepében Magyar Televízió Virtuózok Komolyzenei Tehetségkutató 2018-as győztese, a vietnami származású Ning Duc Hoang Long.

Apostol jubileumi koncert az Arénában

Az ötven éve együtt zenélő Apostol együttes jubileumi koncertet ad a Budapest Sportarénában este 8-tól.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

50 éve együtt

A pacal ideje az RS9 Színházban

RS9 Színházban Cserna Szabó András 77 magyar pacal című könyve nyomán, nagyon szabadon írta a Neptun Brigád. A kutyák vacsorája, a mészárszékek mocska. a főúri asztalok legdíszesebb éke, fagyasztott és konzerv, pörkölt és leves, velős és körmös, Mexikótól Romániáig, a tanyavilágból a Gundelig. Mindegy, hogy kaviár vagy lencse, illetve mit érez a gyomor, ha pacallal tömik?

Zenés gasztro abszurd

Csipkerózsika a Lurdy moziban

Ki ne ismerné Csipkerózsika történetét? Álomról, mit minden hercegnő dédelget magában, hogy egy nap eljön érte a herceg, aki az életét adná érte és az örök boldogságért. Az elmúlt ötven év legszebb hercegnő dalaiból készült fantázia a Grimm testvérek Csipkerózsika műve nyomán. A zenés utazás során ízelítőt kaphatunk más műfajokból, kitekintést az operett és a musical varázslatos világa felé. A Csipkerózsika zenés fantázia, ahol a nézőtér soraiban ülő gyerekek aktív résztvevőivé válnak a történetnek.

Dobban a szív, táncol az emberfarkas

Paulinyi Tamás lélekvezetővel Zuglóban, a Moha bisztróban ébred a szellem. Dobban a szív, szabadon táncol az emberfarkas, Palulinyi Tamás megismertet olyan ősi tudatmódosító módszerekkel, amelyek “szerek” nélkül nyújtanak önismereti értékű betekintést lelki mélységeidbe, és rálátást pszichéd valódi mozgatórugóira.

Családi nap a Gyermekvasúton, a Hűvösvölgyben

Vasárnap színes programok fogadják a családokat a hűvösvölgyi végállomáson. Lesz ugrálóvár, vonatszimulátor, KRESZ pálya, társasjáték sarok, alkotóház, de kipróbálhatják a kicsik az arcfestést is. A családi kvíz nyertesei vasúttal kapcsolatos ajándékokra is számíthatnak. Az állomás aluljárójában egy LEGO(r) város várja a látogatókat működő közúti és vasúti járművekkel.

Nosztalgiavonattal kirándulni

Dízelmozdony és motorkocsi Lillafüredről

A kisvasúti járművek szerelmesei számára változatos nosztalgiavonati kínálattal készül a Gyermekvasút. Október 23-án és 24-én a várható jelentős utasforgalomra tekintettel a nosztalgiavonatok hosszabb szerelvényét a C50-es dízelmozdony és a lillafüredi motorkocsi közösen továbbítja.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/ ninhduchoanglong