Pozitív COVID teszt miatt a mai nappal határozatlan időre leáll a Konyhafőnök VIP forgatása, derül ki a csatorna közleményéből.

Azonnali hatállyal leállították a Konyhafőnök VIP forgatását, mert egy közreműködő első körös COVID tesztje pozitív lett.

A verseny forgatása augusztus eleje óta a gyártó által bevezetett szigorú egészségügyi biztonsági szabályok betartása mellett zavartalanul folyt.

A műsorban résztvevők PCR tesztelését és a fertőtlenítést megkezdik. A forgatás akkor folytatódik, ha minden résztvevő két negatív PCR teszttel rendelkezik.

Mint ahogyan arról a BudapestKörnyéke is beszámolt az Álarcos énekes egyik nyomozója Gáspár Laci is megfertőződött, ő jelenleg dunakeszi otthonában van karanténban.

„Laci jelenleg tünetmentes, otthoni karanténban van” – írta közleményében az RTL Klub.

„Alapvetően jól vagyok, egy kis gyengeségen kívül semmi nem utalt arra, hogy elkaptam volna a vírust, csak a tesztelésen derült ki. Jelenleg karanténban várom, hogy a tesztek negatív eredményt mutassanak. Szerencsére kétszintes a házunk, így Niki és Noel a földszinten, míg én az emeleten vagyok elkülönítve.

Azt tanácsolom mindenkinek, ha úgy érzi, hogy szükséges, vagy olyan helyen járt, akkor tünetektől függetlenül csináltasson tesztet. Bízom benne, hogy minden jól alakul és hamar túl leszek az egészen”  – mondta Laci.

Kiemelt kép: Media1