Sokaknak okoztak az elmúlt hetekben bosszússágot és kellemetlenséget a budaörsi Tesconál lévő felüljáró felújítási munkálatai.

Több olvasói levél, illetve telefonos megkeresés is érkezett ezzel kapcsolatban szerkesztőségünkbe. A Budaörsi Infó legfrissebb, az illetékesektől származó – két különböző – információja szerint 2020. szeptember végén, de lehet hogy valamikor októberben fogják visszaadni a forgalomnak a felüljárót.

Egyre sűrűbben, egyre többen kérdezik a Budaörsi Infó szerkesztőségétől, hogy nem tudjuk-e, mikor lesz már vége a hónapok óta tartó felüljáró-felújításnak!?

Nagyon sok helyi és környékbeli polgár dühös a mindennapi életüket nehezítő körülmények miatt.

Sokan nem értik, hogy hogyan lehetséges, hogy ennyi időt vesz igénybe a felújítás és sokan jegyzik meg, hogy látszatra gyakorlatilag alig történik valami a helyszínen, nem csoda ha ilyen sokáig elhúzódik…

Többen kifogásolják a megfelelő információk hiányát is. Valószínű, hogy a fenti megjegyzések nagyrészt ennek is köszönhetőek.

Korábban a Budaörsi Városházától Lőrincz Mihály, a Műszaki Ügyosztály vezetője úgy nyilatkozott szerkesztőségünknek a témával kapcsolatban, hogy a munkát nem az Önkormányzat megbízásából végzik, így nem ők a beruházók.

Kiemelt kép: Budaörs Info