40 ezer forint miatt akart végezni édesapjával egy érdi férfi. A család nehéz anyagi helyzetbe került, ezért az apa azt kérte, hogy gyermekei szálljanak be a rezsiköltségekbe. Emiatt az egyik fiú annyira felhúzta magát, hogy láncfűrésszel akarta kioltani az apja életét. 

Nehéz helyzetbe kerültek 

Két testvér, a szüleivel élt érdi házukban. Azonban 2019 elejétől a család anyagi állapota romlani kezdett. Az apa meglehetősen nehéz helyzetbe került, felesége bevétele pedig nem volt elegendő arra, hogy mindez fedezze a kiadásaikat. 

Pénz kért rezsire

Így az apa megkérte két gyermekét, hogy fejenként 40 ezer forinttal szálljanak bele a rezsiköltségbe. Azonban az egyik fiú ezen megharagudott, így megromlott az apjával a viszonya. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Láncfűrésszel akar végezni vele 

A köztük lévő feszültség 2022. március 31-éig addig fajult, hogy a férfi eldöntötte, véget vet ennek. Így egy meglehetősen érdekes gyilkossági tervet eszelt ki, miszerint láncfűrésszel végez édesapjával, majd ezt követően elássa a kertben. 

Rátámadt az apjára

Fel is készült tettére, és egy benzinnel csordultig töltött szerkezettel várta haza apját. Amikor az apa hazaért, a férfi azonnal beindította a láncfűrészt, és elkezdett közelíteni az apja felé, mire ő hátrálni kezdett, majd elesett. 

Leállt az eszköz

A láncfűrész azonban ebben a pillanatban leállt. A férfit azonban ez sem állította meg, megpróbálta újraindítani a fűrészt, és elkezdte követni a földön kúszó áldozatát. A motor azonban nem tudta megforgatni a láncot, így csak a fogazattal tudta megsebesíteni áldozatát.

A szomszédba menekült 

Azonban a fűrész ismét leállt, mire a férfi azonnal a szomszédba menekült. Az eltökélt támadót végül egy rokona tudta megfékezni. Ezzel azonban még nem volt vége a történetnek! 

A rendőröktől is fegyvert kért

A felbőszült fiú ugyanis még az őt elfogó rendőröktől is megkérdezte, hogy ki van-e biztosítva a fegyverük, a kérdést pedig azzal indokolta, hogy mindenképpen meg akarja ölni az apját.

Vádat emeltek ellene 

A Pest Vármegyei Főügyészség csütörtöki közleményben előre kitervelten elkövetett emberölés kísérlete miatt emelt vádat ellene a napokban. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció