Nem mindennapi balesetsorozat történt csütörtökön az M3-as autópályán Mogyoród és Fót térségében. Előbb egy árokba borult autóról érkezett riasztás, majd egy fehér Mercedes rongyolt be a fák közé nagy sebességgel. Összefoglalónk végén mutatjuk a helyszínen készült fotókat.

Árokba borult autó

Árokba borult autóhoz kapott riasztást a Fóti Aqua Önkéntes Tűzoltó Egyesület ügyeletes egysége az M3-as autópálya Budapest felé vezető szakaszára Mogyoród-Fót térségébe. A helyszínen több balesetet szenvedett gépkocsit találtak, részben az útpályán, részben az út melletti területen. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

„Láncreakció”

A helyszínről származó információk szerint egy „láncreakció” végeredményét láthatták a kiérkező egyenruhások: az egyik kicsúszás és borulás követte a másikat. A kiérkező fóti önkéntes és újpesti hivatásos tűzoltók a sérült autókat veszélymentesítették, szerencsére mindegyik sofőr megúszta komolyabb sérülés nélkül a nem várt kalandot.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mercedes a fák között

Az M3-as baleset egyik részvevője egy fehér Mercedes GLE volt, amely szintén lehajtott a pályáról, majd a fák között állt meg. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A balesetsorozat képei

A balesetsorozat képei

A balesetsorozat képei

A balesetsorozat képei

A balesetsorozat képei

A balesetsorozat képei

A balesetsorozat képei

A balesetsorozat képei

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Fóti Aqua Önkéntes Tűzoltó egyesület, valamint http://automento-autoszallito.hu/