A csütörtök esti csúszós utakon több baleset is történt Budapesten és környékén. Az M5-ös autópálya kivezető szakaszán egy Toyotát vezető férfi kezéből csúszott ki az irányítás, a szép autója pedig a mély árokban kötött ki.

Járdaszegélynek ütközött

Csütörtök este egy férfi haladt a 9. kerületi Gyáli úti felüljárón, azaz az M5-ös autópálya kivezető szakaszán az Ecseri út felé. A belső sávban haladt, amikor a kombi Toyota Corolla az OMV benzinkút magasságában megcsúszott az egész napos esőtől nedves úton és a bal oldali elválasztó járdaszegélynek ütközött. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szalagkorlátnak csapódott

Az ütközés miatt a férfi elkapta a kormányt, amitől az autó jobbra sodródott, keresztülhajtott a külső sávon, majd nekihajtott a benzinkúthoz lekanyarodó sávot elválasztó szalagkorlátnak.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Kidöntött tábla

Árokba zuhant

Ezután még továbbhaladt, 25-30 méteren keresztül letarolta a korlátot, kidöntötte a sebességkorlátozást jelző táblát, végül áttörte a szalagkorlátot és orral előre a benzinkút előtti árokba zuhant.

Csúnyán összetört az eleje

Kirobbantak a légzsákok

Szerencsére az irányíthatatlanná vált Toyota másik járművel nem ütközött. Az autóban az összes légzsák kirobbant, ám a sofőr így is megsérült, vélhetően nem súlyosan, őt a Merényi Gusztáv Kórházba szállították a mentők, utasa pedig nem volt.

Autó az árokban, közben halad a forgalom

Senkit sem zavart

A helyszínelés idejére néha megállították a forgalmat, egyéb korlátozásra nem volt szükség, a jármű nem zavarta a közlekedőket. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK